slika
slika
1 od 2

Ip kamera bebi kamera sa video poziv

3.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
39
2
pre 14 dana
Odgovara na 0% poruka.
Tim Shop 0611396967
Član od 07.10.2018.

Kamera za video nadzor sa video poziv i keranom od 2.8 inca
Ova dvosmerna video kamera sa ekranom visoke definicije od 2,8 inča i video pozivima sa dvosmernom kamerom, kućna kamera omogućava intimnu interakciju i bolju komunikaciju, koristite dvosmerni video za komunikaciju sa radoznalim cimerima , porodica ili čak nestašni kućni ljubimci.

Pametna kamera za video pozive omogućava lake video pozive između mobilnih telefona i uređaja.

Ova funkcija je posebno korisna za porodice sa starijom ili malom decom koje mogu imati poteškoća da koriste mobilni telefon.

Sa samo jednim pritiskom na dugme, svako, od starijih osoba do male dece, može da upućuje video pozive i da proveri svoje voljene sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme.

Sa 1080P HD rezolucijom, pametna kamera za video pozive prikazuje kristalno jasan glatki video uživo, možete da pazite na svoj dom/dete/stariju/psu/kućnog ljubimca bilo kada i bilo gde. Kamera radi sa 2.4G ViFi (5G nije podržan)

Široki ugao - Sa senzorom aktiviranim pokretom, širokim uglom gledanja od 360° i kristalno jasnim noćnim vidom, kamera vam omogućava da nadgledate sve vaše slepe tačke, vodite računa da nijedan pokret ne ostane neprimećen i da jasno vidite u mraku - omogućava detektujete šta se dešava 24 sata dnevno

Ova inovativna pametna kamera za video pozive je savršena za zaposlene roditelje, članove porodice na dugoročnim poslovnim putovanjima i sve koji trebaju da brinu o starima i deci. Pomoću video poziva možete da pazite na članove porodice i brzo reagujete na sve promene ili bezbednosne probleme.

Scenario aplikacije: Video pozivi između mobilnih telefona i uređaja

ID Oglasa: #161640501
Informacije

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka

Za svaki proizvod dajemo garanciju na fabricku ispravnost

Radimo licno preuzimanje svaki dan od 10 do 15

za porucivanje posaljite poruku preko KP/Viber/ 
-Ime 
-Ulica i broj.  
-Mesto
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.