slika
1 od 1

Katanac sa ugradjenim alarmom

1.500 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
2.292
39
pre 8 dana
Odgovara na 0% poruka.
MIKI 061/2620962
Član od 15.04.2009.
kp izlog
Kad zatvarate katanac, u zavisnosti od toga kako namestite okov, birate da li cete da aktivirate alarm, ili cete ga koristiti kao obican katanac.  

Ako zelite alarm, 5 sekundi po zatvaranju katanca alarm postaje aktivan. Ako pokusate da katanac silom otkljucate, udarite, obijete ili isecete, alarm ce zapistati jednom, u znak upozorenja. Posle upozorenja, imate 5 sekundi da katanac otkljucate i izvadite okov. Ako ne uspete, alarm se oglasava. Zvuk je VEOMA bucan i prodoran i ne ostavlja potencijalnom lopovu vremena ni za sta drugo nego za beg. Jedini nacin da alarm prekinete jeste da prirodno otkljucate katanac.  

I bez alarma, katanac je veoma tesko obiti jer je vrlo cvrst i kvalitetan. Uz katanac dobijate tri kljuca i 6 rezervnih baterija.
ID Oglasa: #21709275
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.