slika
slika
1 od 2

Lažna kamera, lažna kamera sa video nadzorom

1.250 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
399
13
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
Aleksandar 0612687595
Član od 09.09.2021.
Svi oglasi
Izuzetno realistična lažna kamera odvraća od kriminalnog ponašanja u vašoj kući, prodavcima i skladištu itd. Podesivi držač, lagan i brz za postavljanje sa državama i vojnicima Trepćuće LED crveno svetlo činili da radi kao prava bezbednosna kamera i dalje i noću Napaja se solarnim panelom ili 2 k punim baterijama AAA veličine 1,5V (baterija nije ukjučena) Realistična lažna CCTV kamera, iste veličine kao i prava kamera. Za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu. Sprečite kralju, pjačku i vandalizam iz svog doma ili poslovnog prostora. Lako i brzo se instalira, nije potrebno ožičenje. Odvraća od kralja, pljačke i vandalizma. Bez visokih troškova stvarne sigurnosne kamere.


()
Poručite proizvod uz par lakih koraka tako što ćete putem SMS poruke ili pozivom na, takodje možete ostaviti podatke putem Kp naloga

Naziv predmeta, cena predmeta :
Ime, prezime:
Broj telefona:
Mesto, naselje:
Ulica, broj ulice:

Mogućnost ličnog preuzimanje na Novom Beogradu.
ID Oglasa: #122939893
Informacije

garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.