slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Lazna Sigurnosna Kamera NOVO Anti-Vandal Kamera AKCIJA

1.199 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
41
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Online Shop
Član od 23.11.2020.
Svi oglasi
Cene nisu fiksne, odredite ih sami! Ukoliko budete realni, lako cemo se dogovoriti. Nemojte se stideti cenkanja, ovo nije prodavnica, tako da je svaki dogovor moguc : ) 

Za kupovinu vise komada, moguca je veca korekcija cene.  


Nova lažna kamera za video nadzor "Process".  


Izgleda isto kao prava kamera, čak i trepti kako bi izgledala verodostojno (ima crvenu LED diodu koja treperi i tako simulira snimanje).  


Napaja se sa 3 AA baterije od 1.5V - ne isporučuju se sa kamerom.  


Ovo je sigurno najjeftiniji način da obezbedite sebe i svoju imovinu, jer kamera je po ceni dosta povoljnija od pravih profesionalnih kamera za video nadzor, ali zbog svoje potpune sličnosti sa pravim kamerama obavlja isti zadatak, a to je da smanji verovatnoću da ce neko pred kamerama da radi nesto sto sto nije u skladu sa zakonom.  


Postavlja se lako na zidove ili plafone, na ulazima u objekte, u prodavnicama, garažama, vikendicama, svuda gde ima potrebe, a takve iste sigurnosne kamere mozete videti po bankama, menjacnicama, lokalima…  


Veoma jednostavna instalacija, bez suvišnih kablova.  


Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde, na "Viber", ili "What's app", kao i pozivom na sledece brojeve:   


065/45-234-20 Vladimir


Za prave kupce, nijedna cena nije fiksna. Pogledajte i nase ostale oglase.  

Unapred hvala
ID Oglasa: #160497709
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.