slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Mini Smart kamera na baterije / špijunska 4k rezolucija

3.680 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
100
8
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 63 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.   

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

Unutrašnja, eksterna, 4K ViFi kamera, audio, špijunska, skrivena, noćni vid, senzor pokreta, mikrokamera, kamera za nadzor, bežična, kućna, tehnološki uređaji, deca


▪ ✅ MALA I NEVIDLJIVA: Naša vifi kamera je opremljena snažnim magnetom koji će vam omogućiti da je sakrijete gde god želite. Mini kamera ima lepljivu podlogu koja podešava ugao snimanja. Sa našim kamerama možete sprečiti upad u vaš dom, automobil, skladište, radnju, a da ne budete otkriveni. Mini kamera je veoma korisna za praćenje i život sa vašim najmilijima, decom, starcima, psima, mačkama, čak i kada ste daleko. Dolazni zvuk mikrofona za slušanje.
▪ ✅ LAGANO ZA KORIŠĆENJE: Naša profesionalna kamera sa bežičnom tehnologijom radi lako preko besplatne aplikacije, koju možete preuzeti sa KR koda u uputstvu za upotrebu. Veza za video nadzor je trenutna i preko vi-fi i bez. Naša prenosiva špijunska buba je opremljena dugotrajnom baterijom za više od 3 sata neprekidnog snimanja i povezanom SD karticom od 32 GB kako bi se osigurala neograničena video sigurnost.
▪ ✅ 4K REZOLUCIJA: Mikro kamera opremljena sa 2MP Fisheie 1.6 optičkim senzorima, nevidljivim infracrvenim senzorom, snima ultra jasne snimke i danju i noću. 10k optički zum naših profesionalnih mikro kamera neće vam dozvoliti da propustite nijedan detalj. Mini špijunska kamera je opremljena naprednim senzorom za detektor pokreta na udaljenosti do 10m, sa trenutnim obaveštenjem na vašem mobilnom telefonu, ugao gledanja od 160 stepeni. Možete automatski snimati i čuvati.
▪ ✅ SERTIFIKOVANI KVALITET: Naša unutrašnja i eksterna mikro kamera je dizajnirana u skladu sa evropskim standardima, ISO 9001, CE i Rohs. Digitalne špijunske kamere su profesionalne bube dizajnirane da budu male i da ih sakriju bilo gde, u automobilu, automobilu, spavaćoj sobi, kamionu, kombiju. Naše veoma male skrivene mini kamere biće vaš alarm protiv krađe i vandalizma na jednostavan način.

ID Oglasa: #163698269
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.