slika
1 od 1

PTZ Kamera U Sijalici model 1

1.799 dinFiksno

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
25
2
pre 2 dana
Odgovara na 53% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Univerzalni Magacin Pancevo
Član od 17.10.2022.
kp izlog
Detekcija pokreta i automatsko praćenje i upozorenja u realnom vremenu: ova PTZ kamera za nadzor usvaja visoko osetljiv senzor pokreta.
Ako neki ljudi upadnu u vaš dom, ova sigurnosna kamera će pratiti kretanje i snimati svaki pojedinačni pokret, zajedno sa GLASOVNIM UPOZORENJEM ako je potrebno.
360° HD kamera i noćni vid: Panoramska žarulja kamere sa širokim pregledom pomaže vam da pokrijete svaki cm, možete podesiti smer gledanja kamere sa sijalicom za 180° levo i desno da biste videli bilo koji ugao
Dvosmerni audio i zvučni alarm Ugrađeni mikrofon i zvučnik, možete da razgovarate između vas i svog posetioca, takođe možete da kreirate zvučni alarm da uplašite napadača preko zvučnika.
Kamera od 360 stepeni treba da poveže 2.4G, ne može da poveže 5G
Jednostavna instalacija: Kompatibilnost sa E27 utičnicom za svetlo olakšava instalaciju ove kamere, jednostavno zavrnite ovu kameru u utičnicu za svetlo (110V ~ 240V), BEZ BUŠILICE, BEZ OŽIČAVANJA, BEZ KABLA ZA NAPAJANJE, BEZ TEŠKOG PODEŠAVANJA, a zatim otvorite aplikaciju za podešavanje kamere za nekoliko minuta.

Ukoliko zelite da porucite ostavite vase podatke

ime i prezime 

ulicu i broj 

mesto i pestanski broj

broj telefona za kontakt
ID Oglasa: #164423444
Informacije

★Na svakom oglasu pise cena i nacin porucivanja.

★Sve slike su orginalne.

★Slanje D expressom ili Bex-om.

★Nazalost zbog velikog broja posiljki i nedostatka vremena ne mozemo isprobavati svaki proizvod posebno.

★Sve iz nase ponude je nekorisceno i neotpakovano.

★Ukoliko ima ikakvih problema sa artiklom moze  se zameniti u roku od 48h od prijema.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.