slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Ring Amazon Video Doorbell - Baterijsko zvono 1080p HD

90 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
26
2
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Filip Tech
Član od 27.06.2019.
kp izlog

Kroz HD snimanje (1080p) Ring Video Doorbell možete da vidite, čujete i razgovarate sa ljudima sa svog mobilnog telefona, tableta ili računara. Poboljšana verzija Ring Video Doorbell sa prefinjenom detekcijom pokreta i ekstra jasnim noćnim vidom. Primite obaveštenje čim neko pozvoni sa vama ili se aktivira senzor pokreta ugrađen u prsten.

 

Može se napajati iz ugrađene baterije ili kućnim napajanjem preko postojećeg ožičenja zvona na vratima.

 

Jednostavna instalacija: povežite Ring Video Doorbell u aplikaciji Ring na WiFi i pričvrstite uređaj na zid pomoću priloženog materijala.

 

Povežite Ring Video Doorbell da biste izabrali Echo uređaje i aktivirali najave da biste primili obaveštenje čim neko zazvoni na vaša vrata ili se detektuje pokret. Standardne funkcije kao što su trenutna obaveštenja, video uživo i interfon funkcija su dostupne odmah i besplatno na svim uređajima za zvono.

 

Uz pretplatu na Ring Protect (prodaje se zasebno), takođe možete da snimate, pregledate i delite propuštene trenutke (30-dnevni probni period je uključen u kupovinu).

ID Oglasa: #165091060
Informacije

                  Pogledajte ostale oglase na:  
     
                  https: //filiptech. kpizlog. rs/


               TehnikaPlaystation ● Dyson

                   Fjallraven ● Govee ● Spigen

                                  Filip Tech

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.