slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Skrivena Kamera u punjacu za mobilni

4.500 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
20
0
pre 15 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 23.03.2015.
Svi oglasi

Зидни пуњач за мини 1080п Фулл ХД шпијунску камеру
Уметните мицроСД картицу у ову дискретну камеру која служи и као УСБ зидни пуњач и укључите је у утичницу да бисте пратили свој радни или лични простор. Када желите да погледате снимљени видео, једноставно користите приложени УСБ кабл за пренос датотека са камере на рачунар.

Тајно праћење
Као и сваки добар шпијун, ова камера ради прикривено, остаје неприметна и снима видео са датумским и временским ознакама. Приложени УСБ кабл омогућава му да истовремено пуни мобилне уређаје од 5В, осигуравајући да нико нема разлога да доводи у питање његово присуство у просторији.

Две опције снимања
Да бисте снимили уљеза или ухватили неовлашћени улазак у собу или канцеларију, окрените прекидач на пуњачу да бисте укључили сензор покрета. Алтернативно, можете једнако лако поставити камеру на континуирано снимање, што олакшава праћење било које активности у околном простору.

Спецификације
Модел: МЦ-45
Резолуција видеа: 1920к1080
Режими снимања: континуирана петља и детекција покрета
Нема лампице индикатора
Подржава мицроСД картице до 128 ГБ
Компатибилност система: Виндовс Ме/2000/КСП/2003/Виста, Линук
Брзина преноса: УСБ 2.0
Улаз: АЦ 100-240В 1А
Излаз: 5В 1А

ID Oglasa: #165087157
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.