slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

TANGMI skrivena kamera, 1080P HD špijunska kamera Power Bank

5.500 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
96
4
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srđan
Član od 16.07.2011.
kp izlog

u  ponudi

 

TANGMI špijunska skrivena kamera, 1080P HD  Power Bank, skrivena špijunska kamera sa senzorom gravitacije s noćnim vidom za punjenje mobilnih uređaja.

Opis preuzet sa neta

 

    S punjivom baterijom za napajanje i 1080P HD skrivenom lećom, skrivena kamera podržava snimanje 1080P HD videa, a 30fps nudi glatku video sliku za vas; Funkcija gravitacijskog senzora špijunske kamere Power Bank pomaže da se snimljeni video uvijek prikazuje s prednje strane, a automatski noćni vid pomaže da se snimi jasan video u okruženju sa slabim osvjetljenjem ili u mraku; Vrijeme snimanja videa je više od 18 sati, špijunska skrivena kamera je rezervno napajanje za punjenje mobilnog uređaja.

 

           2-u-1 prijenosni uređaj punjivo napajanje sa skrivenom HD 1080P lećom, skrivena kamera podržava video snimanje i punjenje mobilnog uređaja; senzor gravitacije i automatsko noćno gledanje dopuštaju korištenje u više

  •   Dugotrajno snimanje  Ova špijunska kamera power bank može snimiti više od 17,5 sati videa nakon potpunog punjenja. 1080P HD video i 30fps daju glatku video sliku
  •     Senzor gravitacije   Bilo da ga postavite na mjesto ili naopako, snimljeni video je na mjestu, bez brige pri snimanju videa, špijunska skrivena kamera radi maksimalno s mikro SD karticom do 128 GB (nije uključena)
  •     Noćno snimanje video zapisa   Ugrađena infracrvena svjetla za noćno gledanje, kada je kamera u okruženju sa slabim osvjetljenjem ili u mraku, automatski će se aktivirati funkcija noćnog vida, koja može snimati jasne videozapise. Značajka snimanja u petlji omogućuje vam brisanje najstarijih datoteka kada nema dovoljno prostora za pohranu
  •    Napunite svoj mobilni uređaj Ugrađena baterija vam omogućuje punjenje mobilnog uređaja, koji se može koristiti kao rezervno napajanje; 1 gumb za snimanje videozapisa, lako je naučiti kako koristiti kameru.
  • Funkcija noćnog gledanja - skrivena kamera opremljena je s 2 infracrvene lampe za noćno gledanje, što vam omogućuje pravilno snimanje čak i noću, udaljenost noćnog vida je oko 2-3 metra. Svjetlo je nevidljivo, tako da možete sigurno snimati, a da vas nitko ne primijeti
  • Snimanje u petlji - Skrivena špijunska kamera ima funkciju prepisivanja, tako da možete nastaviti snimati bez brige o kapacitetu SD kartice, video će snimati isječak na SD karticu svakih 20 minuta, (podrška 8-128 GB, nije uključeno)
  • Praktičan i vrlo lijep poklon - Nije potreban Wi-Fi niti softver, samo umetnite memorijsku karticu prije korištenja. Ponesite ga sa sobom da snimite što god želite, gdje god se nalazili. Višenamjenska mini špijunska kamera, idealna za vas ili kao poklon vašim prijateljima i obitelji!

      POSTAVLJENE SLIKE SU U VELIKOJ REZOLUCIJI DA BISTE SE UVERILI U TAČNOST NAVODA O OPISU PREDMETA. .
Neke slike kao i opis su preuzete sa neta, bez namere da se krše autorska prava.
AKO IMATE PITANJA RADO ĆEMO VAM ODGOVORITI U DOMENU NAŠEG ZNANJA,
slanje nakon uplate na LIČNI tekući račun račun.
Ubacite nas u vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR)!  
               Tako cete moci uvek da nas nadjete za slucaj da je neki oglas
MOLIMO VAS POGLEDAJTE I OSTALE NAŠE PONUDE NADAMO SE DA ĆE SVAKO NAĆI NEŠTO ZA SEBE. . . . .

 

L. K. Š.

leto kutija šupa

metro kesa

 

TOPLA PREPORUKA

   

ID Oglasa: #165022785
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.