slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Tapo C200 Unutrasnja sigurnosna wifi kamera/bebi monitor

3.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Vakuum pakovanje

 

TP-Link Tapo Pan/Tilt Security Camera for Baby Monitor, Pet Camera w/ Motion Detection, 1080P, 2-Way Audio, Night Vision, Cloud &SD Card Storage, Works with Alexa &Google Home (Tapo C200)

 

【Gore, dole, svuda okolo】Ova IP kamera sa pomeranjem/nagibom vidi sve po celoj prostoriji ili šetalištu sa 360° horizontalnim i 114° vertikalnim vidnim poljem za pomeranje/naginjanje.


【Otkrivanje i trenutno obaveštenje】Primajte trenutna obaveštenja kada se detektuje pokret, osoba ili plač bebe, nema dodatne naknade za korišćenje kao monitor kamere za bebe. Razlučite od važnih obaveštenja, tako da ćete znati da li je neko tamo.


【2-smerni audio sa ugrađenom sirenom】 Nikada ne izlazite od kuće sa ugrađenim dvosmernim zvukom. Koristite kao kameru za kućne ljubimce sa aplikacijom za telefon da biste utešili svog ljubimca sa bilo kog mesta na svetu. Zaštitite svoju porodicu pomoću kamera za kućnu bezbednost u zatvorenom prostoru tako što ćete odbiti uljeze.


【Bezbedno lokalno ili Cloud skladište】 Čuvajte snimak neprekidno na microSD kartici do 128 GB (nije uključeno) ili se pretplatite na Tapo Care za skladištenje u oblaku koji čuva 30-dnevnu istoriju video zapisa i pruža dodatne pogodnosti kao što je praćenje pokreta i još mnogo toga.


【Noćni vid do 30 Ft. 】 Nikada ne propustite ništa što se dešava, čak i noću zahvaljujući integrisanom IR sistemu na ovoj kameri za zatvorene prostore koja pruža noćni vid od 30 stopa.


【1080P Full HD】Snimite svaki detalj u svom domu sa kristalno jasnim 1080P Full HD videom sa ovom unutrašnjom sigurnosnom kamerom. Lako vidite šta vaša beba drži ili čime se vaš ljubimac igra.


【Device Sharing】 Pogledajte svoj fid ViFi kamere sa dva različita pametna telefona. Sada i mama i tata mogu da vide šta se dešava kod kuće pomoću jedne kamere, što olakšava držanje mališana na oku.

ID Oglasa: #165863452
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.