slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Unutrašnja mini bezbedonosna kamera 4MP ULTRA HD WUUK

2.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
 

Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja putem Post expressa. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!        

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


【4MP Ultra HD, pogledajte više detalja】 VUUK bezbednosna kamera u zatvorenom prostoru snima više detalja u rezoluciji od 4MP (čak i u mraku), sa širokim pregledom pokrivenosti od 135º, omogućava vam da vidite sve detalje u svojoj sobi i savršenim monitorom za bebe sa kamerom i audio kamera ili kamera za kućne ljubimce (kamera za mačke, psa ili druge štene).
【Brzo otkrivanje i trenutno obaveštenje】 VUUK pametna kamera prepoznaje zvuk ljudi, pokreta i bebinog plača, automatski snima i obaveštava aplikaciju za vaš telefon. Kamera za kontinuirano snimanje 24/7 sa pristupom uživo u bilo koje vreme, tako da možete da se uključite kad god želite ili delite sa članovima porodice kako biste držali na oku svoju kuću ili sobu.
【Mala bezbednosna kamera za unutrašnju bežičnu vezu, mesto gde god stane】težina 3 oz sa magnetnom bazom, može se podesiti za 90° vertikalno i 360° horizontalno. Unutrašnja Vi-Fi kamera sa aplikacijom za telefon je fleksibilna u uglovima i može se postaviti bilo gde uz domet žičanog kabla za napajanje, što olakšava da budete kamera za dadilje, kamera za pse, kamera za kućne ljubimce ili kamera za praćenje beba, kao i za udaljenu sobu monitori za starije osobe.
【Dvosmerni audio i poništavanje buke】 Slušajte i razgovarajte pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika za poništavanje buke. Takođe možete da komunicirate sa bebom ili psom preko ove kamere kada želite. Režim tihog odlaganja može da se uključi da bi se obezbedio čvrst san ako se nalazi u spavaćoj sobi ili sa bebom.
【Zaštita privatnosti i bezbednost】Kao vifi bezbednosna kamera, VUUK Vired Cam podržava 2,4Ghz ViFi i skladišti lokalno ako je instalirana MicroSD kartica (nije uključena, do 256 GB), dok je skladište u oblaku opciono i izgrađeno sa industrijskim standardom 128 -bitna AES end-to-end enkripcija na američkim lokalnim AVS serverima radi zaštite vaše privatnosti

Poli
ID Oglasa: #166205279
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.