slika
1 od 1

Wi-Fi Home Cam Twist WLC-2000 v1 001

999 din

Leskovac
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
856
9
pre 4 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Elektronika, 064/0754-160
Član od 07.12.2014.
Wi-Fi Home Cam Twist WLC-2000 v1 001

Aplikacija za ovu kameru nije vise dostupna .  

prodaje se u opisanom stanju 

Bezicna WI-FI kamera , povezivanje sa mobilnim telefonom ili snimanje na mikro SD karticu 

Firmirana SITECOM kamera / nije klasican kinez/

google prevod sa interneta


Спецификације
-Смјерки: ЦМОС сензор од 1 МП 720п.
-Угао гледања: 100 ° (померите камеру и погледајте 300 ° просторије).
-Аудио: 2 аудио канала.
-Инфрацрвени ЛЕД: 850 нм.
- инфрацрвена удаљеност: 5м.
-Ви-Фи технологија: 802,11 б / г / н.
-Блуетоотх 4.1.
-Детекција покрета.
-Аудио детекција.
- Укључена МицроСД картица (компатибилна са 32 ГБ максимално).
-Енергетска потрошња: 5В / 2А.
-Имаге формат: 1280к720 (ХД 720п / 30фпс), ВВГА 864к480, 432к240 ВВГА (МП4 / Х.264) Фото: 1280к720 (јпг).

ме Цам Твист омогућава вам да децу и кућне љубимце чувате у великим собама током кретања. Моторизована контрола ротације од 300 ° и ручни нагиб омогућавају вам да видите сваки угао просторије и да ништа не пропустите. Пратите своје кућне љубимце или децу камером и погледајте шта они раде. Све то у предивним ХД сликама са оштрим живим бојама. Без обзира да ли се налазите у некој другој земљи или на каучу доле, лако проверите како су вам омиљени људи или места.

Камера укључује интелигентне функције ноћног вида домета 5 м, што омогућава јасан вид у најопсутнијој тами. Чим уђе дневно светло, ноћна визија ће се аутоматски искључити и поново можете уживати у живахним снимцима боја.

Уграђени звучник и микрофон камере омогућавају да се одмах повежете са вољенима. Слушајте и разговарајте директно са породицом, пријатељима и кућним љубимцима као да сте с њима, чак и ако сте удаљени много километара.

Захваљујући паметним звучним и покретним упозорењима, фотоапарат можете користити да бисте заштитили свој дом кад га нема. Примите аутоматска обавештења када неко уђе у поглед камере или направи неку буку. Једноставно подесите минималну јачину звучних и покретних упозорења да бисте избегли лажне аларме.

Једноставно погледајте снимљене слике из прошлог месеца или прошле недеље, тако да ништа не пропустите. Снимљене слике могу се сачувати у облаку, на Гоогле диску или на мицроСД картици (која је укључује). Прегледајте удобно снимљене слике у прошлости и примите прилагођена обавештења о активностима које вас занимају.

Инсталирајте камеру лако за неколико минута, без проблема и брига. Једноставно повежите камеру на Ви-Фи мрежу, преузмите апликацију и отворите налог, а затим скенирајте КР код камере тако да се све аутоматски подешава.

Сазнајте све што се дешава било где у свету помоћу апликације МиЦам. Не желите да користите апликацију или желите да видите слике снимљене на већем екрану? Лако приступајте својим видео записима преко веб портала МиЦам. И све то бесплатно; Нема месечних накнада.



ID Oglasa: #86177575
Informacije

Posiljke se salju iskljucivo postexpres postom pouzecem  , danas za sutra ukoliko nema nekih izmena ili dogovora 

 

Da bi postarina bila jeftinija oko 200 din , poisiljka moze biti poslata kao CC  paket koji putuje duze od postexpress posiljke .   Za realiciju ovakve usluge potrebna je uplata unapred za kupljeni premet .

 

Za slanje je potrebna kompletna adresa.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.