slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

WiFi kamera, video nadzor YI-4 kom- bejbi monitor

9.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
88
1
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi

24/7 Full HD snimanje - F/2.0 otvor blende, 112 širokougaonih sočiva, 1080p/15 kadrova u sekundi za snimanje trenutaka sa jasnom slikom. Sadrži dvosmerni zvuk koji vam omogućava da primate i prenosite zvuk sa bilo koje lokacije sa ViFi vezom. Poboljšani noćni vid – 8 pojedinačnih infracrvenih LED dioda od 940nm, koje automatski uključuju infracrveno (IR) u uslovima slabog osvetljenja, omogućavajući vam da jasno vidite u mraku. (potreban je izvor napajanja)


Opcioni video alarmni sistem profesionalnog nivoa 24/7 –  bezbednosni sistem zasnovan na pametnoj kameri koristi viziju AI i 24/7 profesionalne usluge nadgledanja kako bi otkrio potencijalne uljeze i distribuirao verifikovani video u realnom vremenu preko aplikacije koja zamenjuje zastareli sistem panela.


Nadograđene Smart AI detekcije - II skladište u oblaku dolazi sa najnovijim mogućnostima Smart AI koje su u stanju da precizno razlikuju osobu, vozilo ili životinju i značajno smanjuju lažne alarme. (Potrebna je pretplata)


II Home App - Pristupite svojoj kameri pomoću naše mobilne APLIKACIJE bilo kada i bilo gde, fleksibilniji sa režimom Home/Avai. Omogućava deljenje kamere sa do 5 članova porodice ili prijatelja i pregled više kamera na jednom nalogu. Sada je dostupno 9 feedova uživo u aplikaciji za računar

 

ID Oglasa: #153585800
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.