slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Wifi pametni senzor temperature i vlažnosti sa alarmom

3.990 din

Čurug
Novo
105
5
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

WSHTH1

 

Dimenzije 70x70x26mm
Napajanje baterije
Detekcija temperature -10° C-55° C
Detekcija vlažnosti 0-99%RH
Wifi standard Wifi 2.4Ghz
Aplikacije sistem Android / IOS
Garancija dve godine
Ostalo mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home

Wifi pametni senzor temperature i vlažnosti sa alarmom

Uparite WiFi pametni senzor temperature i vlažnosti sa aplikacijom na svom mobilnom telefonu ili tabletu. Nakon toga imate pristup senzoru gde god da se nalazite. Praćenje promena temperature i vlažnosti vazduha u realnom vremenu. LCD ekran senzora prikazuje realne vrednosti.

Putem aplikacije imate mogućnost  da pogledate sačuvane podatke o temperaturi i vlažnosti vazduha u prostoriji  i od prethodnih dana.

 

Ukoliko temperatura/vlažnost prelazi određenu zadatu vrednost, dobijate notifikaciju na vaš mobilni telefon a senzor će vas obavestiti i zvučnim signalom.

Mogućnost postavljanja raznih scena automatizacije uz senzor temperature i vlažnosti vazduha i ostalih  pametnih uređaja. Npr. povežite senzor temperature sa IR kontrolerom koji će automatski uključiti klima uređaj, ukoliko je temperatura iznad zadate vrednosti.  

 

Povežite senzor sa pametnom aromom osveživačem prostora, kada je vazduh suv, odnosno vlažnost vazduha ispod zadate vrednosti,    automatski će se uključiti osveživač prostora.

SMART LIFE  Aplikacija

Aplikacija Smart Life – Smart Living je besplatna i dostupna za sve Android i IOS operativne sisteme.

Wifi pametni senzor uparujete sa aplikacijom na mobilnom  telefonu preko Wifi mreže

Nakon  uparivanja, imate pristup sa  bilo kog mesta, dovoljno je samo da imate internet na telefonu.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #147189761
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.