slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

WiFi panorama kamera sijalica

34 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
51
5
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

CCTV kamera sijalica

Ova CCTV kamera koristi držač sijalice E27 kao svoj kontejner. Njegov oblik, koji podseća na lampu, čini da CCTV ne mogu lako da otkriju sumnjive osobe. Takođe možete bezbednije da snimate razne aktivnosti putem CCTV-a.

Veoma lako instalirati

Pošto koristi utičnicu sijalice E27, CCTV kamera se vrlo lako instalira. Takođe vam nisu potrebni komplikovani kablovi jer ova CCTV kamera može da koristi WiFi pristup internetu tako da se može povezati bez kablova.

Dvosmerni glas

Ovaj CCTV takođe podržava dvosmerni zvuk tako da možete komunicirati sa gostima koji dolaze u vašu kuću i takođe možete znati ko dolazi sa ovom CCTV-om.

Detekcija pokreta i mraka

Opremljen senzorom pokreta za otkrivanje kretanja, na primer otkrivanje lopova koji prolazi ispred CCTV-a. Osim toga, tu je i infracrveni (IR) senzor koji omogućava kameri da snima slike u mračnim uslovima.

Kompletnost proizvoda

1 x CCTV WiFi IP kamera IR senzor pokreta E27 2MP

1 x E27 držač lampe

1 x set šrafova

1 x Uputstvo za upotrebu

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #156842247
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.