slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Wireless kućna kamera 2MP

35 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
26
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! Wireless kućna kamera 2MP, u svakom trenutku pratite dešavanja kod kuće !

  • Stabilna WiFi veza &Poboljšane usluge u oblaku: Ova kamera koristi QR kod za brzo i stabilno povezivanje unutar 30 sekundi, 2.4GHz. Ugrađena 3DB snažna antena posebno omogućava visokointenzivan prijenos signala. Kamera s besplatnom pohranom u oblaku može čuvati videozapise u posljednjih 30 dana. SD kartica podržava maksimalno 128GB, prilagođeno za iOS i Android.
  • 1080P &Pokrivenost od 360: Visoka rezolucija od 1080p može zabilježiti scene bogate živopisnim bojama i omogućiti povećanje videa kako biste jasno vidjeli detalje. Osmišljena je s horizontalnim okretanjem od 355° i vertikalnim od 90° kako bi stvorila potpunu pokrivenost od 360° .
  • Dvosmjerna audio komunikacija: Ugrađeni mikrofon i zvučnik od 38dB te tehnologija za smanjenje buke omogućavaju vam glatku razgovor s obitelji u bilo kojem trenutku i bilo gdje putem vašeg mobilnog telefona ili tableta.
  • Noćni vid &Detekcija pokreta: Ugrađena tehnologija s 6 IR LED dioda duljine vala od 940 nm proširuje vidno polje do 30 metara u potpunoj tami i pruža vam jasnu crno-bijelu sliku za izuzetno iskustvo noćnog vida.
  • Sigurnost &Korisnička podrška: Tehnologija šifriranja i najviša zaštita podataka osiguravaju sigurnost vaše privatnosti. CMS računalni klijent u stvarnom vremenu omogućuje spremanje i reprodukciju, protokol ONVIF omogućuje upravljanje putem mrežnog snimača s tvrdim diskom.  

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta

ID Oglasa: #162063896
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.