elvira cajkas

Subotica

Član od: 31.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Rečeno mi je da je telefon u potpunosti ispravan, a on ima duhove koji se vide na beloj pozadini. .. Pri tom mi je poslat punjač i usb koji nije originalni od 40w, već od nekog drugog modela i nema super punjenje. Upozorenje ostalim članovima da izbegavaju svaku saradnju jer će biti izigrani.
Gospodine ovako vi ste dobili slike na wiber telefon ste videli! Punjac nije receno da je original nit dte pitali ! Receno je da je u originalnoj kutiji sto i jeste tako ! Tako da neceno bas da se lazemo !

Dvorište i bašta > Bazeni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NIKAKO NE PREPORUČUJEM ovu osobu za saradnju jer će te biti prevareni kao i ja. Stavi jednu cenu u oglas i onda kada nešto naručiš povećava cenu. Posle kaže da joj pošaljem podatke da mi pošalje paket. Ja joj pošaljem podatke i pošto mi nije stigao paket pitam je da li ga je poslala. Kaže nije stigla, nego je danas poslala. Mislim ok, ali paketa i dalje nema danima. Tražim od nje da mi pošalje broj pošiljke ali kaže da nije dobila. Što je još jedna laž jer svaka kurirska služba prilikom preuzimanja paketa vam da papir sa podacima Naravno, paket koji je navodno poslala mi nikad nije stigao a ona se više ne javlja niti mi odgovara na poruke . OVO MI JE BILO JEDNO OD NAJGORIH ISKUSTAVA OVDE NA KUPUJEM PRODAJEM I ZATO NIKOM NE PREPORUČUJEM DA SARAĐUJE SA OVAKVOM OSOBOM
Pre svega ova osoba je uzasno nedokazan kupac pa najverovatnije i prodavac! On hoce bazen za 3 dana a sve ima poruke inace nas rok isporuke je 2-3 dana ako bex ne kasni e sad gospodin zvani " posle 4 dana tu deli ocene ocenicemo i mi vas ko prodavac prodaja cigle? Ili sta pazite se previse price suplje !

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne ispostovano dogovor. Tablet nije taj koji je predstavljen u opisu 301M. Model koji sam dobio je K01E duplo slabiji od navedenog. Ko se razume zna sta to znači u normalnom radu. Negativna ocena i OBAZRIVOST svim drugim clanovima. Od admina zahtevam blokadu korisnika naloga.
Sa vasom ocenom ili naz kako god ne slazem se dob nov tablet po izg opisu i nudila sam snimak tableta i jos slike vi to niste hteli migliste trazit o tebletu bilo kije informacije ds vam snum slikam i to dobro znate mozete lagati srbe i druge ali mene ne ako dodje do nekih ozboljnije stvari za sve sto tu pisem.umam i dokaz!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Radi se o drugom lap topu za kojeg smo se posle dogovarali preko sms poruka. Unapred cu napomenuti, slazem se da polovan lap top ne moze da bude u perfektnom stanju ali su garantovali da nema vecih ogrebotina i ostecenja i da je u odlicnom stanju. Imao je puno vecih i dubljih ofrebotina na plastici koja se nalazi na donjem delu, odnosno ispod tastature, jednu ogrebotinu na monitoru za koji se vidi da je nastala od space dugmeta i komadic necega sa unutrasnje strane kamere. Ponudila mi je da posaljem nazad i da mi vrati novac kada ga neko preuzme sto meni nije odgovaralo zbog obaveza pa sam joj ponudio, posto smo iz istog grada, da joj uzivo vratim i da mi vrati novac, sto je odbila. Moja preporuka, IZBEGAVATI OVOG CLANA.
Lap top je bio bez ogrebatine ko nov ! Pri tom znaju koji su kupovali od mene da su dobili savrsen lap top ! Gospodinu pri tom je ponudjeno varanhe novca a on lap top samo on je hteo unapred pare pa posle da salje lap top dok sam ja bila za dog da posalje sa otkupom on nije hteo ocigledno hteo i lap top o pare ! Posto firma u pitanju izdat racun garancija i ima zakonski povracaj novca u roku za 14 dan 2 opcije su ponudjene on ni jednu nije prihvatio sem ruzne uvredljive reci gospodinom trugovati nikako !

Nega i lična higijena > Perike i umeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

najgori prodavac na kupujem prodajem, lepo sam pitala da li je perika sa slike ista uzivo, poslala je nesto sasvim deseto , izbegavajte ovog prodavca u sirokom luku
Dobili ste periku koju ste trazili i cak i slike uzivo saljem vi ste medju 100 jedsn koji ima problem ustvari napravila sebi problem ....ostali 99 zadovoljni :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.