Elvis

Beograd | Zemun

Član od: 24.01.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati saradnju sa ovim clanom. Laze za medalju. Zivi navodnou Bg. porucuje u Leskovcu. Ima vise brojeva telefona . Ne prima porucen predmet.
Aha a koji predmet ti nisam podigo? U pitanju je ovde velika ljubomora

Bela tehnika i kućni aparati > Veš mašine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Video sam da ima dve negativne , ali sam pomislio ajd mozda je normalan. kaze otisao je lezaj a slikao od napred , kad mi je stigla masina ona je skroz trula tj. raspala se sa strane a to lazljivac nije spomenuo. Bezite ljudi od ovog.
Paa jesii jee video ispred menee?? Zasto si je uzeo??? Poslao kolegu kolga video sve sad se zali,jer tvoj kolega corav?

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek ne samo da je lazov, nego je i lazov na kubike. Oglasio je hard disk u stanju 100/100, sto se moze videti i iz texta oglasa. Kada sam ga kontaktirao i trazio slike iz santinela, opravdanje mu je bilo da neka komp, da ne moze da napravi slike iz santinela, ali da je hard disk 100% ispravan i u radu. Spustio sam mu cenu jer sam smatrao da za hard bez slika iz santinela ne vredi dati novac koji je trazio, i rekao mu da preuzimam ja rizik, i da nije bitno dali je hard disk 100/100, ali da ocekujem da radi, na sta je on tvrdio da je ispravan, sto se moze videti i iz prepiske, koju cu u koliko bude potrebno dostaviti adminima. Takodje sam ga vise puta zamolio da hard dobro spakuje i obezbedi, jer ne trpe udarce, na sta je obecao da hoce. Kada mi je paket stigao, hard je bio ne obezbedjen, u kutijetini u kojoj je mogao da igra uzicko kolo tokom celog transporta. Kutija 10 puta veca od harda, ne zalepljena i prazna. Bar da je nagurao staru novinu ili stiropor, bilo sta. Ne jednostavno je bio lenj i da spakuje kako treba. Naravno stigao je ne ispravan hard koji u opste ne radi, mogu ga samo u kantu za smece baciti. Nazvao sam ga i rekao mu da je poslao ne ispravan hard, i da ga nije ni zapakovao kako treba. Lazov je prvo pokusao da se pravda i pere kako je on oglas postavio za nekog drugog, kako je pare vec podigao i predao tom drugom i kako nije njegova krivica. Na sta sam mu ja odgovorio da to nije moj problem, ja sam sa njim trgovao, njemu poslao novac, od njega dobio hard i da nemam nista sa tim dal je on prodavao svoje ili tudje. Kada je video da se ne moze oprati, onda je poceo da prica kako on nece da kalja svoj obraz zbog drugih, kako je on covek i kako ce mi poslati novac nazad vec sutra. Naravno razgovor je vodjen juce, a vec danas su poruke na KP blokirane i covek se ne javlja na telefon. Jednostavno je zamislio ako blokira poruke i mene kao korisnika da je nemoguce udeliti negativnu ocenu. Ovog coveka zaobilaziti u sirokom luku.
Lazee svee...reko je posalji ti hard za 1000din radio ne radio a nio je hard 3000 reko tako ok poslao mu hard sad se buni mozda se i tokom transporda on pokvario zasto da mu saljem kad je reko radio ne radio 1000din imas tako reko oke i poslao sam mu

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor nije ispostovan, izasao sam mu u susret , spustio sam i prvobitnu cenu, prvi put mu je odnesen telefon na noge bukvalno, ispalio je, opet smo ostvarili kontakt, u nadi da ce se dogovor ispostovati, opet je ispalio, i navodio je neke veoma glupe izgovore. Jako neprofesionalno. i na sve to, imao sam veliki broj pored njega, pratilaca, drugih korisnika sajta koji su hteli da ostvare saradnju, ali sam ih odbio, jer se on javio medju prvima, i sad sam ja izgubio sve te korisnike, i sad opet kacim svoj oglas, u nadi da necu opet imati ovakva ili slicna iskustva. voleo bih da sankcionisete ovog korisnika na adekvatan nacin, hvala.
Pa dobro nisam imao vremena,u cemu je problem?? Nije ispred noge nego morap bih i ja da se cimam nekih pola sata..da sam imao vremena nije problem dosao bih po tell...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.