ELY

Slovenija

Član od: 25.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Planinarenje | Oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poručio sam dva duksa od dotičnog, u paketu mi je stigao samo jedan. On šalje iz Bosne njegovom kolegi iz Loznice, odakle ovaj šalje dalje. Kada sam se javio čoveku i rekao mu da mi je stigao samo jedan duks umesto dva, on prebacuje odgovornost na ovog iz Loznice. Ovaj iz Loznice tvrdi da je poslao dva duksa, ali da su sigurno ovi iz pošte otvorili paket i uzeli jedan duks ŠTO NEMA VEZE SA VEZOM, 10 godina šaljem i primam pakete preko postexpressa i ta priča ne pije vodu. Javio sam se lepo da pitam prodavca šta predlaže, pošto je on novac dobio a ja sam oštećen, on mi priča bajke neke izbegava dogovor. Poručujem prodavcu da nađe drugog kolegu koji ga neće potkradati i kvariti mu ugled, a potencijalnim kupcima da zaobiđu njegove oglase kako ne bi bacali pare, vreme i strpljenje niz vodu.
Znaci prvo komuniciram i sad s tobom preko vibera,a pisees da se ne javljam,ostecen nisi, sve prepiske izmedju meni i osobe koja salje si dobio i njegov broj telefona i culi su se i dogovaral zbog ptt da vide sta se desilo.Navodno si dobio dukeve zapokovane u dvije ptt vrecice, Trazilo ti se da uslikas tezinu paketa da se na osnovu poslanog paketa i tezine i da se vidi jeli otvarano i kako je poslano,ni to nisi uradio. KLASIKA POLOVNI DUKS SI USLIKAO I NOV SAKRIO. Pokusavas Izvuci NOVAC kontajuci sto sam ja u Bosni,da cu popusti foru kako je neko ukrao tebi duks,a naplatio dva Pozz prijatelju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.