emir

Leskovac

Član od: 15.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NEGATIVNA KAO VRATA Doticni gospodin koji mi je poslao telefon, u oglasu je naveo da je telefon neispravan, tj da nema signala. Kupio sam ga iz razloga sto je rekao da je ekran ispravan, da je originalan i da nije nikada otvaran ! ! Kao sto sam i njemu rekao, kupio sam ga zbog displeja, ploca sto je neispravna nije mi bitno. Nekoliko puta sam pitao prodavca i putem poruka i putem telefona, u vezi displeja, garantovao je da je sve ispravno sto se njega tice. Imam dokumentovane sve poruke i video zapis otpakivanja telefona gde se jasno vidi pri paljenju da ne rade donji tasteri na displeju. Imali smo dogovor da mi gospodin vrati deo novca jos prosle nedelje, ali nista od toga, zvao sam ga nekoliko i svaki put bi gurao zenu na telefon da se javlja umesto njega da navodno nije tu. Njegova zena je rekla da je ona koristila telefon i da je bio potpuno ispravan iako u oglasu je lepo pisalo da je neispravan. Tako da se nisu lepo dogovorili. Sl put bar slozite iste price, ova vam ne pije vodu. Nije stvar u parama nego u postovanju i principu. Zato sam trazio da mi se vrati deo novca ili da se vrati telefon! Ponudio sam da im vratim telefon, na to sam dobio odgovor da sam ja pokvario telefon i da ne smaram vise! Tako da bih skrenuo paznju svim kupcima, obratite paznju sta kupujete od ovog coveka i ako vec kupujete idite licno da se uverite u stanje jer im iskrenost ocigledno nije jaca strana !
Zašto ne govoriš istinu telefon sam ti prodao za 5000 telefon je bio ispravan samo mrežu nije imao tebi trebao samo displej tako si rekao onda si hteo da ti vratim 3000 da ja platim servisera da ti premesti displej i namešta tel hteo sam da mi vracas tel ja tebi pare što nisi pristao sve u svemu hvala na oceni
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.