Endre Csetvei

Bačka Topola

Član od: 31.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Apple iPod

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se oko kupovine uredjaja, ja cekam kurira da donese i na moje pitanje sta je sa uredjajem, on kaze da ga je prodao nekom drugom.
slazem se i naravno prodaosam za vise pare za onoga ko nije cenkario toliko kao sto si ti. a jos si me i ucenjivao da ako ti posaljem sada onda ti neces dati meni negativnu ocenu. (?)

TV i Video > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od ovog korisnika Kupljen trust viewer. Daje signal na samo 1-2m daljine. Proban na više uređaja. NERADI ni antenica ext za menjanje kanala. .Nosio sam ga u servis da pogledaju. .oni kažu da uopšte ne podržava naš Pal system. .NE znam . .posle više dana gubljenje vremena odustao sam od daljeg nerviranja. .Probaću da ga jedino prodam u delovima. .koliko toliko da izvučem ono što sam dao ovom korisniku. Sve negativne ocene za ovog korisnika. .-------
Kod mene je normalno radio od jedne do druge prostorije bio koriscen pre 5 godina sasvim malo vreme radio. Isprobao sam pre poslanja i znam da radi, neznam kako ste vi koristili ali uredaj za home upotrebu je dobar opis koji sam dao nemoze da nebude tacan jer je skinut sa trust-ove stranice gde naravno pise da podrzava i pal sistem! prenos signala inace sve jedno dali pal ili secam ili nesto drugo vazno je samo da transmiter i resiver bude na istom kanalu! Komunikacija? nise me ni zvali uopste posle kupanja uredaja da vama nesto neradi jer ako bi me zvali onda bi vam pomogao sigurno.. nesecam se tacno platili ste 2000 din za uredaj .. po delovima hocete prodati onda ste vec sigurno cackali rasklopili i slicno .. Zao mi je zbog vaseg gubjenja vremena ali uopste me niste ni kontaktirali posle kupovine ..neslazem se sa vasem sve negativnom ocenom uopste
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.