ermedin

Sjenica

Član od: 12.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nekorektno i neozbiljno ! Kako drugacije objasniti postupak ovog kupca i njegove majke. Kada vas neko tri nedelje pre isteka oglasa zamoli da ne prodate i sačuvate im tepih do prvog u sledecem mesecu, a ja u tom periodu takodje ispadnem neozbiljan i odbijem dva ozbiljna kupca od kojih mi je jedan lepo rekao da od gotovine pravim veresiju! I pored pored poruke sa pitanjem na koji račun da mi uplate novac (mada oni misle da je bolje da plate kada prime paket) stiga mi je poruka uz izvinjenje da im novac nije uplaćen i da me vise ne bi "zavlačili" odustaju od kupovine? E SVAKA IM Čast a i meni naivnome! Ovom kupcu obavezno tražite "uplatu pre slanja " ukoliko uopšte želite da gubite vreme i nerve!
Covek je potpuno u pravu i ja bi se na ovakav nacin poneo. Njegoova uzrujanost je opravdana. Prihvatm( mo) gresku. Situacija je bila takva da je nama bilo stalo do ovog proizvoda ali smo racunali na drugi izvor prihoda koji nije ispunjen do kraja, tj. Nije nam bila izvrsena iplata. Niste naivni gosp. Dejane nego ste maksimalno korektni kao prodavac, i za to sve cestitke. Vidim ( mo ) da se pretrpeli gubitke, ali i mi smo bili ozbilji kupci. Zao nam je sto je do ovoga doslo. Za ostale koji zele da saradjuju sa kupcem kao sto sam ja, nije nikakv problem i za uplatu pre slanja , kako je naveo Dejan. Za korektnost moze vam znaciti par pozitivnih ocena, ako vam to znaci. Prihvatm ( mo) kritiku. Zao nam je zbog situacije u kojoj ste se nasli. Potpuno Vas razumem, jer sam imao slicnih slucajeva.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.