Erne

Sombor

Član od: 17.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa moje strane sve ispoštovano, od samog starta je nešto muljao da bi mi posle par dana poslao. Više puta sam ga porukama pitao jel sve ispravno tvrdio da je u besprekornom stanju, kada sam dobio aparat odmah sam uočio da je grejač izgoreo i još je nisam ni uključio pozvao sam ga na tel. i rekao mu zašto nije čovek i rekao da ne radi da je neispravna, nema veze zaro vi koji kupujete od njega vodite računa da i vi ne prođete kao i ja sa njim, za svoje postupke od mene dobija negativnu ocenu, otvorite četvore oči kada kupujete nešto od ovog.
Aparat testiran pre slanja, kad je stigao tvrdi da grejač ne radi. Ja sam ponudio da mi posalje nazad, odgovora nema pola dana, te uvece mi nudi i mulja nešto da je kao našao nekog dečka koji će da proda deo, a mi da podelimo na pola, a popravka je cena aparata I još sam i tad ponudio da mu pošaljem 500 dinara na račun, mada mi je već sve bilo jasno. Znaci ja sam bio spreman da prihvatim da se vrati nazad. Ako nije bio dobar sto nije vratio?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.