Erthshaking

Surdulica

Član od: 25.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Član uredno naručio laptop, poslao podatke, dao sam i mali popust. Sledeći dan laptop je na isporuci i stiže mi poruka od Bexa da primalac ne želi da primi paket i da mi se vraća. Zvao sam na broj telefona od izvesne Irene na koju se vodio paket i na broj telefona od Aleksandra na čije ime je KP profil. Niko ne odgovara ni na jedan broj telefona, niti na poruke, niti na KP poruke. Napravili su mi štetu od preko 1000 dinara za duplu poštarinu. Molim ostale članove ako dobiju poruku od ovog člana da nikako ne šalju bez uplate unapred jer će biti oštećeni zbog nečijeg nemara i bezobzirnosti. U svakom momentu pre slanja ste mogli da mi se javite i da odustanete od porudzbine, ali vama očigledno odgovara da nanosite štetu drugim poštenim ljudima. Ponavljam, nikako ne saljite ovom clanu bez uplate unapred, ima već nekoliko negaticnih ocena zbog iste stvari, ja sam pomislio da je poslednja ocena 2020 godine i da je to bilo davno i kako verovatno sada neće biti taj slučaj. Tako da izbegavajte saradnju sa ovim članom u širokom luku.

Kompjuteri | Desktop > Gejmerska oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jos jedna potpuno zasluzena NEGATIVNA ocena, coveku sam kao po dogovoru poslao komplet tastatura i mis Post Expresom. Zvao sam ga jos pre slanja da proverim da li je to sigurno , rekao mi je da jeste. Poslato, javljeno da je poslato, poslat broj posiljke. nakon toga saljem 2 3 poruke da mi javi da li mu je stiglo da li je preuzeo sta se desava, naravno ne odgovara na poruke, takodje se ne javlja na telefon, da bih video da me je blokirao ovde na KP u . Saradnja sa ovim clanom je nemoguca nije mu prva a sigurno ni poslednja negativna ocena. Samo sto dalje od ovakvih ljudi . Nekorektno ponasanje, nekorektna komunikacija , sve u svemu sve jako lose.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac nije preuzeo gume , na pozive ne odgovara. Neozbiljno i pored dve negativne sam poslao gume,
Promenite brzu postu, gume su stigle u ponedeljak, a poslate su cetvrtak.Trebale su biti kod mene u petak, cekao sam do subote i onda sam morao da kupim gume u servisu jer su mi hitno trebale ne mogu da cekam nedelju dana, to sto saradjujete sa neozbiljnom brzom postom nije moj problem.Vi ste ispostovali dogovor ali gume nisu stigle na vreme :)

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac odbio da preuzme paket. Cim uplati celi znos i troskove sto nam je napravio izmenicemo ocenu. DOKLE IZBEGAVAJE TAKVE CLANOVE.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio je memoriju, a onda je odbio da je primi. Izgovor da odbijanje posiljke je bio da nije imam novac da je plati. Totalno neozbilan kupac. Ovom clanu ne prodavati pre uplate.
Tacno tako odbio sam zato sto nisam imao novca,postarina je bila preskupa 350 din za ram memoriju :),tog dana mi je stigao i hard disk imate u mojim ocenama ali za hard nisam placao postarinu pa sam preuzeo,rekao sam da cu vam uplatiti za postarinu ali trenutno nisam pri parama u toku sledece nedelje cu izvrsiti uplatu nisam ja za 350 din :) Ali vi ocigledno nikad niste bili bez novca . Pozz sve najbolje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.