ETiM Oglasi

Beograd

Član od: 26.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Fajlovi (mape) koje prodaje doticni gospodin, su neupotrebljive, vecina njih ne moze ni da se kopira sa cd. Tri puta salje CD-ove sa "pravim" mapama koje su u stvari iste samo ih reze u druge foldere. Posto sam uvideo i trazio povrat novca doticnom, vise se nije navljao na telefon. Cuvajte se ovakvih prodavaca! !!
Totalna Neistina ! Covek prekopirao sve programe i mape , nakon toga se javlja da mape nisu dobre , na pitanje da li je ijednu mapu otvorio ili probao da upise u vozilo odgovorio je sa Ne , Sve mape su kolekcije sa interneta koje su ljudi skupljali i cuvali , ima ih previse da bi ih neko sve testirao u par dana , licno sam upisivao u vozila vise mapa i one provereno rade , ocene i moji oglasi govore o mom radu i trudu , ovakva ocena je neprimerena i vise govori o samom kupcu i njegovom neznanju !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.