slika
slika
slika
1 od 3

Izgubljeni Dnevnik don Huana - Daglas Karlton Abrams

300 din

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
128
0
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 13.09.2013.
Svi oglasi

2008 laguna 330 strane odlicno couvana glancer novo ne citano

Tako bujno, tako detaljno, tako slikovito, Izgubljeni dnevnik don Huana predstavlja čarobni ćilim od knjige, avanturu koja vas odvodi u doba i mesto koji plamte od uzbuđenja i otkrića. Daglas Abrams piše toliko uglađeno, neposredno i autoritativno da morate da zastanete i divite se njegovom majstorstvu naracije. Ova knjiga je, kao i njen junak, zavodnik. “ Frenk Makort

„ Ovaj čudesno napisan roman odvešće vas na putovanje tajanstvenom Seviljom šesnaestog veka, gradom koji je svojevremeno vladao svetom i u kojem se rodila legenda o don Huanu. Taj će put, uveravam vas, biti nezaboravan! “ Havijer Sijera, pisac bestselera Tajna večera Komentari čitalaca - IZGUBLJENI DNEVNIK DON HUANA Branka, 02.02.2010.  
Zabavno

Osvežavajuće! Ovo je jedna od knjiga koja nas vraća u jedno sasvim drugo vreme i podseća na moralne vrednosti i značaj iskrene ljubavi. Priča i legenda o Don Huanu je poznata, a u Abramsovom delu je mnogo više od toga. Pre svega knjiga opisuje jedno vreme kada su znanje i sloboda bili na jednom sputanom nivou, kada su bili aktuelni inkvizicija, lov na veštice, praznoverje i sujeverje. A sa druge strane, glavni junak koji ne robuje nikakvim normama i koji živi po sopstvenim načelima. On dobro vidi sve posledice svojih postupaka i okajava ih. Kroz njegov lik i ljubavna osećanja dobijaju jednu novu dimenziju. Ljubavnik za koga je ljubav sav smisao i jedini odgovor.

ID Oglasa: #89244286
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.