slika
1 od 1

Sat drveni led

1.400 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
85
4
pre 14 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Shoping Online
Član od 15.04.2022.
Svi oglasi
 Једноставан и текстуриран] Овај дрвени дигитални будилник са једноставним и текстурираним дизајном може се користити и као декорација за различите просторије, погодан за спаваћу собу, дневни боравак, канцеларију итд.
2. [ЛЕД широки екран] Широки екран дрвеног ЛЕД дигиталног будилника ће показати време (12 или 24-часовни режим), датум, температуру (°Ц, °Ф) и влажност.
3. [Помоћ у праћењу здравља] Додајте или скините одећу и подесите влажност у просторији у било ком тренутку према сензору температуре и влажности дигиталног сата, помозите да пратите своје здравље.
4. [3 прилагодљива нивоа осветљености] Дрвени електронски дигитални сат има 3 подесива нивоа осветљености, који могу задовољити ваше потребе за осветљењем, погодан за дневну или ноћну употребу.
5. [Једноставна употреба] Мултифункционални дигитални будилник, подржава функцију меморије и гласовне контроле, може се користити као стони сат, сат за дневну собу, ноћни сат, идеалан избор за поклон за одмор.

Спецификација:
Тип артикла: Дрвени дигитални будилник
Материјал: МДФ, ПВЦ
Боја производа: смеђа
Функције: време, температура, датум, будилник, меморија, контрола гласа, три нивоа улазног напона осветљења
: ДЦ 5В
Испоручује се без батерија, са 4 ААА батерије, 1 ЦР2032 дугмета батерија (меморија)

Листа паковања:
1 к дрвени дигитални будилник (батерија није укључена)
1 к УСБ кабл
1 к приручник Напомене
Proizvode mozete poruciti na KP VIBER SMS ili POZIV na broj 0612496141
ID Oglasa: #158445554
Informacije
Garancije na ispravnost
Povracaj ne vrsimo
Samo zamene iskljucivo nakon sto ste dobili paket u koliko ne prijavite odmah nakon sto dobijete paket ako ima neki problem sa proizvodima nakon toga ne radimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.