slika
slika
1 od 2

Starinske makaze za voce i lozu

1.000 din

Bačka Topola
Korišćeno
6
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Nebojsa
Član od 08.05.2022.

Naziv: Starinske makaze za voce i lozu

Proizvodjac: Cskeme Talass verovatno iz Madjarske

Materijal: metal

Dimenzije: ukupna duzina makaza 19,5 cm, supljina za prste duzine 11 cm, spoljne sirine 1 cm, duzina ostrice 3,5 cm, tezina 315 grama.

Opis: Starinske makaze za voce i lozu stare oko 60 godina. Imaju siroku supljinu za ruku sa desne strane, a sa leve izbocenje koje sluzi kao zastita za palac. Izmedju rucica nalaze se dva fiksirana dijagonalna tanka lima koja sluze kao federi. Na dnu unutrasnje leve strane strane nalazi se granicnik.

Stanje: koriscene

Cena: 1.000

Pogodnosti: Za kupljenih vise artikala iz moje ponude, svakom kupcu sledi POPUST! !!

Uslovi prodaje: Stvari koje prodajem su licno moje ili pripadaju clanovima moje porodice, ne bavim se preprodajom. Molim cenjene kupce da obrate paznju na navedene dimenzije, bez obzira sta pise kao broj. Pakete saljem Post Expressom, placanje pouzecem (clanovima sa negativnim ocenama ili bez ocena saljem tek nakon Post Net uplate). Postarinu placa kupac, cena postarine zavisi od tezine paketa, aktuelan cenovnik mozete pogledati na sajtu PostExpressa. Ne saljem u inostranstvo. Ako imate neku nedoumicu ili pitanje vezano za predmet koji prodajem- slobodno pitajte, rado cu Vam odgovoriti. Pogledajte i ostale predmete koje prodajem.

ID Oglasa: #166172600
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.