Euroalati 064/460-14-15

Raška

Član od: 30.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikad nikom nisam napisao negativan poen, ali ovaj član to zaslužuje za sve pare. Naručeno u petak, trebalo da stigne u subotu, pogrešio broj telefona, AKS vratio u magacin, ja jurio pošiljku, oni vratili pošiljaocu. Momak je možda korektan, s obzirom na broj pozitivnih poena, ali komunikacija od početka loša, u smislu kratka nejasna i ne želi da razgovara o onome što prodaje. Možda ima puno posla, ali svakog kupca treba da ispoštuje za pare koje želi da potoši kupujući proizvod. Sve u svemu kad bude naučio da poštuje svakog kupca , a naročito onog što kratko jasno naručuje robu i ne postavlja pitanje u vezi cenkanja. Momak ne zna sa kim je pričao i jednostavno sve pomeša u glavi, tako da ne želim da ga kritikujem da se roba kod njega ne kupuje, ali treba obratiti pažnju! Pozdrav Stanko Aleksić
Drugar hvala na ocenu,ali greske se desavaju u svakom poslu kao i u ovom.Vi ste meni rekli da ste se dogovorili sa kurirom i da ste dali vas tacan br telefona.hvala jos jednom na iskrenosti s vase strane.u buduce cemo se potruditi da sve bude u najboljem redu s moje strane ali ocekujem i malo razumevanja s vase strane ( kupaca)...jos jednom hvala.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo sam mu poručio21v isporučio 12v. imam poruke sa vibera gde sam mi slikao sve. Trazio mi papiric posto nezna sta sam naručio. ? Proslo je toliko vremena od njega ni traga ni glasa. stime da je naplatio 35e a tu sto je isporučio kost 30e.
drugar jer mozes da me pozoves...

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Porucio 6 srafilici kao iz oglasa, poslati drugi model sa obicnim punjacem. Pisao poruke preko sajta ali ne dobijam odgovore od prodavca. ..
drugar ako ti nije tesko pozovi me posto nemogu da vidim tvoj br...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.