exlusive

Sremska Mitrovica

Član od: 12.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike stigle sa greskom i katastrofa su! Ono ssto gospoda pisu u opisu nije isto i kada stignu. plastikaner kineskii! !! pritom ne zele da vrate novac! Ljudi ne kupujte od njih, koliko vidim ovde komentare trebalo bi da imaju vise negativnih nego pozitivnih ocena.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na patikama pise ula a prodaje ih kao nike. Na telefon se ne javlja. Nikako ne saradjujte sa njima.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam patike adidas ZX 750 koje nisu odgovarale slici iz oglasa (slicne ali ne iste) pritom je jezik na jednoj patici bio odsiven. Na moju zamerku rekao mi je da mogu da menjam za drugi model. Kako u tom trenutku nije imao model sa slike koji sam narucio, sacekao sam nekoliko dana da ga nabavi a onda smo se dogovorili da mi posalje ovaj novi model sa slike uz doplatu od 600rsd i dogovor da on plati postarinu obzirom da opis iz oglasa nije bio tacan i da je roba imala manu u smislu odsivenog jezika. Takodje, zamolio sam ga da mi ovaj put umesto broja 44 posalje broj 43. Poslao sam mu patike nazad i neveo da ce on platiti postarinu (240 rsd). Nikakvu povratnu informaciju nisam dobio. Tek kada sam ga sutra/prekosutra pitao da li je sve u redu, da li su stigle patike, kad mi salje nove, odgovor je bio ‚‚nove patike saljemo sutra‚‚ Upravo sam dobio patike koje ovaj put odgovaraju opisu iz oglasa (i zaista deluju kvalitetno) ali broj 44 (2x sam mu napisao 43) a pritom sam morao da platim postarinu od 320 rsd. Nije bitan iznos ali ako je roba imala manu onda je fer da se zameni o trosku prodavca a ne da delimo trosak?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.