FairTrade

Beograd

Član od: 06.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma lose iskustvo. .. Ukratko, clan porucio proizvod, dobio sve fabricki zapakovano. Drugi dan prijavljuje potencijalni kvar na kuleru(ventilator prizvodi vibracije) na sta sam rekao da ima pravo na reklamaciju (trazio i dobio povrat novca). Poslao proizvod nazad izuljan, farban flomasterom. nije bio ni montiran na cpu, ventilatori perfektni. Izgubljeno vreme i novac. Da ne bi bilo zabune, fotografije u prilogu. https: //imgur. com/a/2uruWy2
Vi ste prvo trebali da proverite paket koji saljete a da ne pricam da kutija nije uopste imala zastitnu traku na kutiji vec je deo gde se otvara pobeleo koliko je puta kutija otvarana s toga sam deo je sigurno bio i polovan a da ne pricam da niste hteli da izadjete u susret prvo sa kurirskim sluzbama pa onda treba da Vas covek izmoli da mu date povrat novca za falican deo !!!

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je hladnjak bez srafova i bez 3 zabica, na poruku koju sam mu poslao da mi fale delovi me je blokirao. Ovo mi je prvi put da dajem negativnu ocenu , prosto strasno kakvih sve ljudi ima. Ne preporucujem saradnju od mene debeli minus ! !! -
Covek je dobio kuler koji kosta 30’eur za 1000 din i pritom jos koriscen a zeleo je verovatno kao da je iz radnje pa da ga preproda i jos mu izasao u susret jer mu je hitno trebao pa sam mu istog dana slao paket, sta reci jedan od onih koji bi da dobiju sve za nista... inace kuler potpuno ispravan a to nije pirocanac napomenuo, idi na buvljak pa kupuj jeftino u buduce!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.