Fashion Room NBG Fashion Store

Beograd | Novi Bg.

Član od: 10.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od od ove prodavnice ili trgovca, preprodavca, šta je već, 3 odevna predmeta. Istina dobio sam mali popust na količinu i čekali su me nekoliko dana sa rezervisanom robom dok mi ne prođe plata. I nakon toga sam izvršio uplatu unapred sa tekućeg računa. Roba je slikana sa etiketom, nova na sajtu, međutim dobio sam bermude i šorceve kao iz prodavnice polovne robe, Nije to neki problem, ali sam daljom proverom utvrdio da jedan artikal uopšte nije saobrazan, džep na jednim bermudama nije prošiven i nema ojačanje. Prodavac mi se na priloženu reklamaciju, obraća grubim tonom, govoreći kako su me čekali za novce i dobio sam popust, pa je to dovoljno opravdanje. I da pošaljem bermude o svom trošku, kako bi ih zamenili. Evo i dokaz gde se vidi o čemu pričam, radi se o dva ista komada odeće kupljena samo u drugoj veličini. https: //photos. app. goo. gl/GniWRpHgSuPdYJuP6 Možda sam običan kupac ali je on ključan da bi ovi drugi postojali. Ovako se ne radi u svetu, mi nažalost nemamo zaštitu potrošača.
Nazalost, postoje i ovakvi problematicni clanovi. Coveka smo cekali 5 dana da uplati novac, ispostovali smo ga, dali smo mu sve od robe sto je trazio i jos pritom je dobio popust. Nije mi bilo tesko da se do 02:00 ujutru dogovaram i dopisujem sa njime sto verovatno nijedan prodavac na ovom sajtu ne bi uradio. Tacno je, etikete smo zadrzali jer nam trebaju za slikanje druge robe, a on etikete sigurno nece nositi. Da je explicitno naznacio da mu trebaju etikete poslali bismo i njih. Roba je apsolutno potpuno nova sto mogu da garantujem zivotom, a ovo sto govori ovaj maliciozni i pakosni korisnik je ocigledno njegova zelja da nam naskodi. Bermude smo zeleli da mu zamenimo, nudili smo mu Nike bermude u istoj velicini posto Adidas vise nemamo, tako da on plati jednu postarinu a mi drugu sto je on odbio i dao negativnu ocenu kriveci nas za sve. Poenta price je da mi nemamo nikakav dokaz da je taj dzep zaista rasiven i da je bio rasiven prilikom slanja. Trazili smo da vrati bermude da bismo se uverili da greska na robi zaista postoji, sto je standardna procedura u ovakvim situacijama, ali je on to odbio, ne zeleci da plati jednu postarinu. Za sve godine rada na ovom sajtu nikada nismo sreli ovako bezobraznu i svadjalacki nastrojenu osobu. Dali smo mu popust od 200 dinara na ukupnu cenu tako da mu placanje te postarine i ne bi bio problem, mi bismo platili drugu. Nismo hteli da placamo obe postarine a da pritom nemamo nikakav tvrd dokaz da je roba zaista sa greskom. Zao nam je sto se ovakve stvari desavaju i sto ovakve nezahvalne i problematicne osobe uopste postoje. Mislim da ocene na sajtu dovoljno govore o tome cije reci ovde imaju vise smisla i razuma.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.