Fashion

Sremska Mitrovica

Član od: 09.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Perike i umeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljeno ne odgovara opisu, clan izbegava da da svoj kontakt tel. i nakon izvrsene kupoprodaje vas blokira na KP. Krajnje nekorektan prodavac.

Obuća | Ženska > Papuče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne znam sta bih napisala za člana! Dobila sam papuce koje nemaju veze sa onim što su postavili na kp. Sramota! Oglas su već obrisali! Zovem doticnu, ne javlja se na tel. Najnegativnija ocena! Zahtevam da mi vrati moj novac kao i poštanske troškove! Dostavila bih i slike kao i prepisku na preko vibera.

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao prvo u oglasu je velicina navedena kao L, dok je na etiketi trenerice velicina M! Kao drugo u opisu oglasa nije navedeno da trenerica ima fleku! A kada sam prodavca pitala za fleku rekla je da je to bilo slikano, sto naravno NIJE TACNO. Rekla sam da cu je oceniti nrgativno zbog svega ovog, a ona mi je odgovorila "i ja cu vas"Znaci i ona hoce mene da oceni kao kupca! !A novac nece da vrati, niti odgovara na poruke! !NIKAKO NE SARADJIVATI.
sram vas bilo,sve je bilo kao sto sam navela! samo vi lazite ako vam je to u interesu nije problem,zato ljudi i ne kupuju kod vas a ne znam zasto onda imam ovoliko pozitivnih ocena ......strasno....

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam prodavca da li su patike negde, oštećenje prljave, flekave i td, gde on trvrdi da je sve super nošene , ,MALO'' i td, na kraju stižu meni patike ja vidim zveckaju kao igračka ona dečija, ja pogledam malo bolje 10kamena u djonu, pogledam malo bolje rupa jedna veća na djonu gde ulazi sve i svašta, plus jedna veća flena na patici, hteo sam da rešimo ovo, ali ona samo vidi moje poruke i tjt. Kad sam joj rekao ona kaže ovo, , ,jaaooj ja to stvarno nisam gledala'' citiram njene reči, ako lažem nek mi administratori izbrišu nalog. I ja je pitam ajde da podelimo trošak da se patike srede i budu okej ona ništa ne odgovora i kao ide sutra na more. jako loše iskustvo, PAZITE SE OSTALI!
Slike sam poslala pre slanja! Opis nije tacan!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.