Fat43G

Beograd

Član od: 31.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi telefon kome nista ne radi sa naznakom da ekran radi 100%, uzmem stavim na moju plocu kad ono ni ekran ne radi, bacio 40e na smece koje je samo za kantu. .. jako nekorektno!
dao mu telefon za 40 evra sa pregorelom plocom i rekao da proveri sve sa serviserom, uzeo kaze mi da mu ne lezi ploca nisu isti modeli n9005 mu treba ne n9000...

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

DAo sam oglas da kupujem konkretnu stvar, okacio slike i brojeve, covek se javlja da mi ponudi to sto trazim, ispostujem mu cenu naravno iako je malo veca nego sto bi trebalo i sve ok, stize receiver ali POGRESAN ! Posle razgovora se dogovorimo da ga sacekam da dodje do nekih para ( 1300 din) pa da vrati novac. .. posle nekoliko dana mu saljem poruku da vidimo sta cemo, on mi ukratko, odgovara da ne racunam na te pare jer je MOJA greska i moj problem sto trazim nesto sto je nemoguce naci : ) Preti kontra negativnom ocenom , svaljuje krivicu na mene. .. Sve u svemu negativno iskustvo i prodaja za 1300 dinara. ..
Ponudio sam momku receiver bluetooth Logitech glanc nov za MX REVOLUTION mis, ciji sam vlasnik takodje i to po skromnoj gore navedenoj ceni.. Momak je pristao i dao podatke... Ispada situacija u kojoj on kaze znas druze ipak meni ovo ne odgovara, ipak je baterija misa u pitanju, i meni treba neki drugi receiver (haha) ! Hocu da mi vratis novac, sto ja prolongiram na nedelju dana jel sam MOJ NOVAC OD OVOG POSLA potrosio na racun za internet i nemam nameru da zajmim pare da bih mu odmah vratio za njegovu glupost, na sta on meni preti kako cu dobiti negativnu kao vrata i svi ce misliti da sam prevarant, ako ne otkupim nazad receiver i jos platim postarinu iz svog dzepa. I evo kako sam reagovao na ucenu ovog momka ...

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

MENE ZA 4500 DIN. Bilo mi je sumnjivo kada sam hteo da dodjem kod njega da preuzmem HDD ali je insistirao da se nadjemo negde na ulici da pruzmem HDD. Na pruzimanje HDD nije se on pojavio nego je poslao drugara da preda HDD. Uključivanjem HDD shvatio sam da je neispravan. Pokušao sa da odmah stupim u kontakt sa njim ali bez uspeha jer mu je mobilni isključen. OČIGLEDNO JE ZNAO DA ĆU GA ZVATI. Na postove ne odgovara. BUDUĆI KUPCI. ČUVAJTE SE OVOG PRODAVCA, AKO MU SE UKAŽE PRILIKA DA VAS PREDJE TO ĆE I UČINITI. NE VERUJTE PREVIŠE POZITIVNIM BODOVIMA JER MU JE OČIGLEDNO OBRAZ KAO DJON DEBEO. MENE JE KOŠTAO 4500 DIN.
druze da nisi ti promasio coveka ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.