fdg

Beograd

Član od: 07.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi ženski

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

negativna ocena zato sto nije preuzeo paket. pitam ga dali hoce licno da preuzme jer sam par puta nedeljno u njegovom kraju izricito je rekao da ne moze licno, ja ga pitam dali sigurno preuzima jer ima 2 negativne ocene zbog nepreuzimanja paketa kaze da da uzima 100%. rekao mi je da saljem u sredu, paket stize cetvrtak a gospodin nije kuci, drugi dan kurir dostavlja paket kaze nije imao para,6 dana paket stoji u paket shopu 5,4km od njega i nije bio u stanju da ga podigne, znaci lik laze za medalju. jedan broj mu je na KP sa drugog mi salje sms-ove a 3 br mi je dao za kurira. ni na jedan se nejavlja a kad mu posaljem sms odgovori posle 3-4 sata. celu prepisku imam tako da koga zanima sve cuvam kao dokaz.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

paket je poslan po dogovoru i nije hteo da ga podigne navodno mu je bila skupa dostava, ja ne odredjujem kolika je postarina.
nisam hteo da rizikujem zato sto je u pitanju 11000 i jos plus decko nema ni jednu oceni a napravio je nalog pre mozda mesec dana, ja ne zelim da me neko prevari ili slicno pa posle da jurcam i pisem sajtu.. ja sam pristao da mu platim postarinu decko nije nista odgovarao!! molim kp da skine ocenu

Odeća | Muška > Majice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam mu paket na kucnu adresu i nije hteo da ga prihvati sa dva artikla. Slike sam mu pre toga poslao iz svakog ugla iz kog je hteo i video je da su stvari u perfektnom stanju. Sve najgore za ovog clana! !!
da poslao si mi paket, i hteo sam da podignem ali sam video kakve ocene imas zato nisam ni hteo da podignem paket.A to sto pricas da si mi slikao iz svakog ugla i da sam ti ja rekao kako da slikas nemoj da lazes,ima cet, postoji :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.