Fearless

Novi Sad

Član od: 20.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporučujem saradnju sa ovim korisnikom. 16 dana uzaludnog čekanja i gubljenja vremena, da mi pošalje kinect XBox 360. Svo vreme je obećavao i prolongirao slanje predmeta. Posle 2-3 dana javlja nije stigao . .. pa posle toga povredio se na poslu . .. pa onda u bolnici je poslaće mi njegova "devojka". .. .. nakon toga opet posle dan dva, poslaće mi njegova "zena" (mozda se ozenio u bolnici) Pozivao sam ga u više navrata na mobilni gde se javljao automat : . .. . besplatno obaveštenje, pozivate nepostojeći broj . .. .
Druze,al' si ti prso sa glavom. Svaka cast za ocenu a i za komentar.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom! Clan je porucio ekran i nije preuzeo paket! Paket se vratio nazad postexpresom sa toskovima od 480 din! Ne razumem te ljude poruce, pa se prave ludi! ! Daleko od ovakvih ljudi za saradnju! !! !

Alati i oruđa > Za elektroniku i elektriku

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom paket se je vratio nazad postexpresom sa trodkovima od 350 dinara clana sam vise puta upozorio da ce se paket vratiti ako ne preuzme i pored obecanja clana i stajanja paketa u posti 6 dana clan nije preuzeo. Paket se je vratio nazad sa troskovima od 350 din

Elektronika i komponente > Video nadzor

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je porucio 3 kamere, uredno poslate, u dogovoru sa kurirom kamere su ga cekale 6 dana u magacinu, nije preuzeo i kamere se vratile. Posle toga smo se culi da dodje licno i da preuzme licno kod mene, proslo 3-4 dana i tek na moj poziv je rekao da je sada u problemima i da trenutno ne moze i da ce se javiti za dan dva, od tada je proslo 10 dana. Bilo je i ponudjeno da mi samo vrati povrat postarine, ali na poruke ne odgovara. Neozbiljno
Postovani gospodine,pre nego sto ste dali losu ocenu mogli ste me nazvati na mobilni. Kamere su bile dva dana u magacinu jer D.express ne zadrzava toliko robu tako da nemojte da lazete. Imam sve u sms izmedju mene i vas. Takodje ste mogli da me nazovete na MOBILNI TELEFON ako vam je postarina 320 din bila problem a i SAM sam kad sam vas zvao predlozio da uplatim,cime ste vi rekli sta je 300 din necu umreti!!! Zamolicu KP administratora da se ovako glupo ne daju negativne ocene,a vama nek sluzi na cast.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.