febo

Kostolac

Član od: 15.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je Mi MAx za koji je tvrdio da sve radi i da je skroz ispravan, dobio sam telefon i prvo sto sam primetio da ne radi je fingerprint-otkinut konektor na ploci, verovatno telefon otvaran i ko zna sta je menjano, telefon se restartuje sam i upada u bootloop, baterija ocaj, veoma nezadovoljan kupovinom, znaci obratite dobru paznju kada trgujete sa ovim prodavcem i najbolje licna kupovina.
da li si ti normalan sta pises ??? zasto lazes da se telefon resetuje kao je kod mene radio u fulu baterija traja odlicno ne lupaj gluposti za finger ne znam nisam probao ovako telefon radi odlicno! ne lazi i ne lupaj gluposti skote jedan jos sam ti ga da ispod svake cene za 11000 din

Mama i beba > Stolice za hranjenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno nekorektan! Pitala sam da li postoje ostecenja, rekao je ne. Kada je stiglo navlaka je bila iscepana na bar 15 mesta. Trazila sam nazad novac , hteo je da mu posaljem sve pa ako je sve u redu on ce mi( ili nece) vratiti novac. Kada sam ponudila da to slikam i posaljem mu da vidi sta je stiglo optuzio me je da hocu da mu "uvalim" nesto sto on nije poslao i pokusao da me ubedi da su to ostecenja nastala tokom transporta a onda mene i supruga izvredjao. Sa ovom osobom uci u bilo kakav dogovor je zaista na sopstvenu odgovornost! Sram te bilo!
Stolica je bila u sasvim dobrom stanju a ne kao sto pises sad ovde i lazes.sta si htela novu stolicu??? to ima u radnji za 10000din!

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na pitanje da li je sim free rekao je da a. tel kad je dosao radi samo na telenoru nije zbog para ali nije fer neka ova ocena utice malo na njegovu dalju saradnju. .. .
Alo decko mnogo ti je 1000din za ovaj fon potpuno ispravan!?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.