Felix

Novi Sad

Član od: 08.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon koji je prodao, rekao je da zeza domet ali zvoni, rade obe kartice normalno, baterija dobra, a posle rekao da je baterija ipak losa, punjac ne ide, napisao da se zove normalno se cuje, A NITI RADE OBE KARTICE, NITI RADI MIKROFON STO JE MUDRO IZBEGAO DA KAZE(napisao Poruke stignu odmah, telefon zvoni kad se zove, sagovornik se čuje odlično)lepo je izbegao da kaze da ne radi mikrofon, jer cujem sagovornika ali mene NE CUJU! Telefon je relativno jeftino placen, ali ja za 2000 imam da biram nove dual sim telefone, a za ovaj treba da kupim bateriju tel se odmah ugasi, punjac sto sam i znao kad sam narucio, ali sada i mikrofon treba da zamenim za koji nisam ni znao da ne radi, a kineske telefone nijedan skoro servis ne prihvata, tako da ne bi preporucio saradnju sa clanom, nije stvar u parama vec da korektno kaze sta je sa telefonom, meni tel bez mikrofona nicemu ne sluzi!
Kupac je prvo maksimalno bezobrazan i zluoptrebio je sistem ocenjivanja! Prvo da kažem da sam prodavao telefon koji ima problema sa mrežom,baterija je loša i sve to sam opisao u oglasu i kupac je znao pre slanja,cena je bila smešna 800din za DUAL SIM telefon... Problem je ova ocena je je data iz bahatosti,kupac je verovatno pokušao da sredi sam problem sa mrežom,kad nije uspeo dao je meni negativnu ocenu zbog povređene sujete!!!TO JE ZLOUPOTREBA SISTEMA OCENJIVANJA!!! U komentaru ocene su uočava velika kontrakdiktornost u komentaru opisa: Sa jedne strane tvrdi NE RADE OBA SIMA(KARTICE),a onda tvrfi da ne radi mikrofon!!Pa iz ovoga se vidi da kupac laže kako zine!!! SRAMOTA ZA KUPUJEMPRODAJEM ŠTO DOPUŠTA OVAKVE OCENE I KOMENTARE!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.