Fenix

Novi Sad

Član od: 23.03.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Daljinski upravljači

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Prodavac los za saradnju i neiskren! Daljinski koji sam porucio je neispravan, a pre kupovine je tvrdio 100% o ispravnosti. sto nije tacno uopste. Jednostavno covek se blamira i gubi poverenje kod kupaca oko malog iznosa, daljinski je kostao mizernih 200 din. Ne bih ga preporucio za saradnju, to je moj savet.
Čoveku sam poslao ispravan daljinski!Proveren je sa kamerom,blicalo je svako dugme i to perfektno,spakovao sam korektno i poslao kurirskom službom! Nije preuzeo odmah,već se teglio par dana.Obavešten je i na sajtu i sa sms porukama ažurno,moram reći da se nije udostojio ni da odgovori na moje obaveštenje!Na kraju se nakanio i preuzeo paket, stiže njegov poziv i psovke....skoro je plakao i histerično me psovao kako se to njemu dešava,kao da je izgubio kuću a ne nešto ovako sitno...ponudio sam mu vraćanje novaca(iako nisam kriv ništa),jedini uslov da sva komunikacija ide preko KP zbog traga o dogovoru! Nije se javio već mi je zabiberio sraman komentar i lošu ocenu a pre svega neistinit komentar jer je daljinski proveren i poslat ISPRAVAN,izvinite ali ja sam vas ispoštovao korektno,,izašao vam u susret i za vraćanje novaca a dobio sam psovke i uvrede!

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nema sta lepo da kazem. Kupio sam telefon kao u "odlicnom stanju"-maska je orginal i lepo ocuvano. Tako mi je rekao prodavac. (nema mana) Dogovorilismo se za 5000dinara, kazem ako nema mana onda toliko vredi, to je njegova cena trenutno. E sad, na masku ima puno ogrebotina, tastatura totalno izlizano, staklo na ekranu toliko lose, da kad sunce sija nista se nevidi na nju! A baterija od minimalnog koriscenja drzi 1. dan! I posle covek mi kaze ako hocu da kupim telefon bez mane nek idem u radnji. Covece ja sam lepo pitao, treba mi ali samo ako stvarno ocuvan, netreba mi nov, al bude tako kako kazes! Ovo nevredi ovako vise od 3500din! I mozete komentirati svasta, telefon apsolutno nije u takvom stanju kako ste vi rekli! Baterija i maska mene +1700din Negativna ocena!
Telefon je generalno u odličnom stanju,perfekto radi-original finski!Kupac je dobio usb kabel,punjač,memorisku od 2GB i telefon.Ima poneko izlizano mesto i sitnu ogrebotinu,maska je kompaktna i nema napuklina,to je kupac znao,baterija nije ni spiminjana u oglasu a niti me je pitao.Na jakom suncu se skoro ništa ne vidi na displeju ali to je takav model,u pitanju je displej a ne maska.Tastatura ne netaknuta a kamoli skroz izlizana kako kupac tvrdi!Moram izraziti veliko nezadovoljstvo zbog ocene i komentara kupca jer se ne bavim uvaljivanjem pokvarenog,uostalom taj telefon sam kupio preko ovog sajta nedavno i prodavac je dobio od mene pozitivnu,prodao sam ga jer su mi tasteri uski za kucanje poruka,to je model više za tanje prste odnosno za ženske ruke,telefon je generalno odličan a ko hoće telefon ko iz radnje,najbolje da kupi tamo i plati 250 evra a ne 5000 din!!Pokazaće vreme da sam bio u pravu kad ovaj kupac da nekom drugom prodavcu negativnu jer izmišlja mane samo da bi mu vratio pare,onda će se videti da je on u pitanju a ne moja roba!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.