ferenc makovic

Subotica

Član od: 28.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

narucio sam, citiram, potpuno ispravan tv, a dobio tv koji daje sliku na sekund zatim je vise nema, tv je stigao odlicno zapakovan i dodatno zasticen u kombiju aksa, tako da iskljucujem verovatnocu njihove krivice. tv odnet majstoru 4000 me kostalo. prodavac izbegava kontakt telefonom, moju ponudu da makar podelimo troskove opravke neprihvata. plus to sto je tv stigao bez strujnog kabla, a postarina sa otkupninom ispala duplo veca od ocekivane. nekorektno, cemu se iskreno nisam nadao.
Televizor je bio 100% ispravan!!! Nastele ostecenja i stete pri transportu nazalost ne dajem ni ja ni aks ni postexpress.Nije u redu da nas prodavce ne stiti nista od prevaranta i prevoznika koji totalno ne mare za robu sto se salje.ispravnost televizora mogu bilo kada da dokazem!! Ne savetujem da trgujete sa clanom vlado zbog neozbiljnosti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.