Ferenc

Subotica

Član od: 22.01.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Vintage (30 i više godina)

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

paket poslat. kupac ni posle sedam dana nije podigao paket nije se javljao na pozive kurira, razlog nije kuci na terenu je a paket nema ko da podigne javio mi se na poziv i da mu je zao sto nemoze da podigne paket koji se meni vratio posle 10 dana zamolio sam ga da mi bar nadoknadi troskove slanja rekao je videcemo i i da mu kada se paket vrati ponovo psaljem ja sam iz mog dzepa morao platiti obe postarine a on ni posle 15 dana se najavlja hoceli da mu ponovo saljem paket ili ne koi stoji jos upakovan na njegovo ime toje razlog negativne ocene i sto sam ja ugubitku obe postarine

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

KUPIO SAM LAPTOP OD NJEGA ZA 5000 DIN ZBOG ISPRAVNOG DISPLEYA I DOBIO NEISPRAVAN DISPLEY KOJI JE NAMERNO ZAMENJEN. ZAMENIO GA OLOS I PODVALIO MENI NEISPRAVAN. DOGOVORILI SE DA MU VRATIM I PRISTAO, I PAKET MI SE VRATI I O5 PLATIM POSTARINU. PREDLAZEM ADMINU DA GA MOMENTALNO IZBACI SA SAJTA.
Jeste kupio je laptop neispravan sa svim stvarima i sa ispravnom displeya samo sto maticna riknuo,i to sam mu spustio sa 50e na 5000!a inace mnogo vise vredi,a posto se uspostavilo da je on serviser racunara,hteo mi nazad poslat ko zna sta!!!jos plus me i vredao i sto je naj je zapretio da ce doci licno,pa mislim...njemu nije bilo dosta da je dobio jeftino trazeni stvar jos je hteo da mi uvali ko zna sta i da dobro prode!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.