ficaking

Beograd

Član od: 03.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pos sam ovom tipu mem od 2gb novu. pos mi je lim koji ne odg. . a rekao je da ce da odg. ja tog dana nisam ni gledao i narvno dao pozitivnu. medjutim lim ne odg. da zameni lim nece. . kaze da mem nije ni stigla. a meni se nista nije vratilo. .i cak me je blokirao. iz tog razloga dajem NEGATIVNU! ! NE SARADJIVATI SA NJIM. . LIK JE POKUSAO DA PRAVU BUDALU OD MENE. SVIM KORISNICIMA APELUJEM DA NE SARADJUJU. POS SVE OK. DOBIO LIM KOJI NE ODG. I CAK ME JE BLOKIRAO. POSTI NECE DA VRATI MOJE STVARI, NITI DA SE DOG. . SVE SAM REKAO. .
poslao sam vam direktnu poruku kao problem od istog clana po istoj zameni je prethodna ocena ja sam mu limcic uredno poslao i dobio ga je tih dana sam morao u Crnu Goru zbog smrtnog slucaja Kada sam trazio navodni preporuceni broj od "posiljke" Dragan ga je bacio buduci da sam se zurio ja sam uzvratio pozitivnom ocenom mada zauzvrat nista nisam dobio gotovo mesec dana nakon toga limcic ne odgovara i trazio je kao kompenzaqciju laserskog misa logitech cenovno 28e a da mi on da nekog standardnog 3-6e usput je bilo neprimerenih reci i optuzbi obrisao sam te poruke i zabranio clana jer je pocelo smaranje ukratko izbrisite obe njegove ocene meni jer su kontradiktorne i moju ocenu za njega molim reagujte brzo Radovan Filipovic clan ficaking
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.