Fidda

Vranje

Član od: 04.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

IZBEWGAVAJTE OVOG LIKA SALJE MI LAP TOP VISE OD 2 nedelje danas sutra danas sutra i tako svaki dan i na kraju mi vice pozdrav ! A VIDIM DA IMA VREMENA DA SALJE OSTALIMA SATORE i USISIVACE ! NEGATIVNA KO KUCA ! !! !! !!

Asesoari > Muškarci | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac oglasio samsonite lap top torbu i postavio oko 10 slika-stanje torbe na slikama korektno. U telefonskom razgovoru sam pitao da li je torba oštećena i da li su cibzari ispravni. Kada je prodavac potvrdio da je torba bez oštećena pristao sam na kupovinu. Torba je stigla sa dva oštećenja i jednim neispravnim cibzarom. Kada sam ga pozvao i rekao da stanje torbe nije kao što je oglašeno, rekao je da ne bi bila ta cena da je torba bez oštećenja (torbu sam platio 2400 dinara). Tražio sam da mu vratim torbu, na šta je on pristao, ali nakon toga mi se nije više javljao-zvao sam ga nedelju dana, više puta dnevno. Mogu samo reći- dalje od ovakvih ljudi.
Torba je bila u ekstra stanju, obzirom da je polovna. To da je platio 2400 din je cista laz, cak sam mu i postarinu platio. E, sad se javlja problem sto gospodin zeli da za 2000 din kupi novu torbu, a nova ima samo u radnjama i kosta mnogo vise. Slozio sam se da mu vratim novac, ali on zeli i da opet platim postarinu ! Pa gde sam ja u prici ako svako ko nesto naruci ja platim postarinu, pa on pogleda i zeli da vrati, ali opet o mom trosku!? Ako pise da je torba polovna, ne znam odakle ocekivanja da je torba nova?! OVAKVE KUPCE IZBEGAVATI U SIROOM LUKU !!!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Hd los, nije kao u opisu. preko 900 bad sectors na 5% provere u HDD Reg. Santiel takodje pokazao da je za bacanje. (a u oglasu je pisalo da je u Santielu 100/100) Prodavac ne zeli da vrati novac uz obecanje ''strpi se resicemo to'' Ne znam koliko treba to ''strpljenje'' al ja nemam nameru da cekam mesec dana. Nek' su ti alal tih 1200din.
Ma da li je moguce da mi je covek dao negativnu !? Poslao sam mu HDD i jasno se po slikama iz sentiela vidi da je taj i on je 100/100 ! Opet, bez obzira na sve, poslao bi mu jos jedan, samo da ne vofim raspravu za nebitne stvari, ali mi gospodin sljapnuo negativnu. Katastrofa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.