Fijat Mirko

Zrenjanin

Član od: 30.03.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

uzeo sam cd plejer denon dcd 910 u sampanj verziji za koji je vlasnik tvrdio da je u odlicnom stanju, a ustvari je bio cackan i nije citao rezane cd, samo originale. .a meni to nista nije znacilo. .mislim da to nije korektno sa njegove strane.
Mislim da to nije lepo od ovog čoveka ,daje mi negativnu ocenu posle pola godine zato što sam ja njemu dao negativnu ocenu za Visaton zvučnike koje smo tada menjali i za koje sam mu tada dao denon cd plejer i dobro doplatio a zvučnici su bili u stanju kao da su vučeni po pijacama pa onda na brzinu ofarbani,ali opraštam mu njegove gluposti jer nezna šta čini,izbegavajte ovog čoveka i nemojte nikada kupiti ništa od njega jer su to sve budžene i popravljane stvari a redakciju KP.bih zamolio da ne dozvoljava kontra ocene iz osvete,a propušta da mi dozvoli već nekoliko Pozitivnih ocena koje sam dobio od ljudi koji su saradjivali samnom...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.