fijuk.cacak

Čačak

Član od: 29.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

OVO JE UZAS DOBIO SAM KUTIJU SA CELIM POLOMLJENIM TELEFONOM GALAXY CORE A PRODAVAC SE OD TADA NE JAVLJA TELEFON JE JOS PALJEN UPALJACEM A OGLAS ODMA OBREISAN ZATO ZAOBIDJITE CLANA!
Kupac je odmah sam ponudio svoju cenu, na sta sam i pristala, sve sto je moglo videlo se na slikama, a i njegova cena bila je koliko on smatra da treba, trebao mi je novac, pristala sam, video je i znao sta kupuje, sve je maksimalno bilo dobro upakovano i poslato, oglas je potom obrisan, iz razloga sto sam primala dosta poziva, pa iz tog razloga.Telefon je kupio u zurbi i u ne paznji, iako je u zagradi bilo naglaseno, ostecen ili neispravan. Pozdrav

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Pošiljka se vratila, jer je kupac nije preuzeo iako je sve bilo dogovoreno. Pored toga je blokirao komunikaciju preko KP poruka. Kao dokaz postignutog dogovora postoje KP poruke (do blokade) i razmenjene SMS poruke.
Na osnovu tezine ocitane na paketu, nisam smeo prihvatiti na sebe takav rizik, i preuzmem paket, jel ono sto je doticni trebao da posalje, ne bi ni u kom slucaju moglo biti manje od 200g, ne racunajuci oblogu i ono u sta bi upakovao aparat. Paket je bio tanak, i vise nego lak, tako da sumnjam da je poslato ono sto je dogovreno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.