Fikret

Beograd

Član od: 04.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ekran testiran maksimalno obezbedjen i poslat. Korisnik se ne javlja par dana da je paket stigao. Zvao sam ga vise od 5 puta i slao poruke. Posle par dana u 1 posle ponoci zove covek da ekran nije ispravan. Brzo se to resava, pare su kupcu vracene u najkracem roku. A ekran je isti zadrzao za sebe. Ogromna negativna ocrna za ovog clana treba ga izbegavati u ŠIROKOM LUKU! Verovatno takvi ljudi zive od pretnji i lazi. Ja sam maksimalno posten ispao, neka zadrzi ekran za sebe sa takvim ljudima ne treba imati posla!
Moraš da znaš šta prodaješ i da naučiš da se ophodiš sa ljudima kako valja. Prvo, poslao si mi NEISPRAVAN LCD koji daje sliku, ali na kome su pokidani flet kablovi za home dugme i back dugme i touch. Drugo, nisi slikao sa unutrašnje strane a tvrdio si da je potpuno ispravan displej. Verovao sam ti i NA MOJU inicijativu ti uplatio PRE SLANJA. Kad sam našao vremena da konačno sednem i zamenim displej shvatio sam da si mi poslao neispravan tj. sa pokidanim flet kablovima. Treće, insistiraš da zadržim displej i da se "obogatim" na njemu! Displej sam ti poslao još jutros i ovo ti je broj pošiljke. Ako hoćeš preuzmi, ako nećeš neka ostane u pošti. Meni ne treba neispravan displej. Nećeš da pošalješ adresu da ti vratim displej iz tebi znanog razologa. Verovatno znaš da je neispravan. Jurio sam tvoju adresu po smeću gde sam bacio kesu od post expressa na kojoj je pisala tvoja adresa, našao i poslao ti. Evo ga broj pošiljke: PE871415833RS Sledeći put kad budeš prodavao nešto, raspitaj se šta je to što prodaješ i šta mora da zadovolji da bi se vodilo kao ispravno!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.