File

Bor

Član od: 01.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaista mi je neverovatno ali moram ovako. Telefon se prodaje u stanju- kao nov. Ja zovem i pitam detaljno da li postoje neke ogrebotine, bilo sta sto bih trebao da znam o fizickom stanju telefona jer ide na poklon. Gospodin kaze nema, stanje 10. Uplacujem 66 hiljada unapred. Telefon stize sa 4 ogrebotine vidljive na frejmu, ekran ima zastitno. Vecina ogrebotina je kod ulaza za punjenje ali najveca je na frejmu sa desne strane gledano spreda koja se bas bas vidi. Javljam se, molim za neko razumevanje, resenje ali ne - to nije bilo kod mene, ja tako ne radim bla bla. I salje mi slike mutne kao Dunav i gle cuda ni jedna slika na kojoj je ta ogrebotina. Svi moguci uglovi sem tog bitnog. Sramota.
Totalna laž, od A do S,slikao je samo neku tačku na nekom telefonu,ne mom,rekao sam mu da mi pošalje telefon tj vrati moj ako je to zaista tako ali nije hteo jer je laž i nista drugo,a uz to je tražio uplatu od 1500 dinara i sve bi kao bilo u redu,potpuno neverovatno ali istinito,šta reći osim da ima i takvih,maksimalno nekorektnih ili ne znam ni ja kako da nazovem to njegovo ponašanje, neka mu je na čast .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.