Filip Maksimovic

Beograd | Rakovica

Član od: 05.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Fasadni materijali

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

20.09. smo se dogovorili da 24.09. dodjem po podupirace, ali da cu adresu dobiti dan ranije. Dogovor je tekao preko kupujemprodajem poruka i usmeno preko telefona. 24.09. sam pozvao prodavca i dobio sam adresu. Dogovorenog dana sam dosao po robu i tamo sam zatekao drugog kupca za istu robu. Prodavaoc se pravdao da nije znao sa kim se dogovara. Odlucio je da robu proda drugom kupcu, a meni je ponudio 1000 dinara za gorivo iako drugi kupac nije dosao sa obezbjedjenim transportom za robu. Rekao sam da si moji gubici mnogo veci i nisam prihvatio ovu nadoknadu. Prodavcu sam skrenuo paznju da posluje neozbiljno i otisao sam. Na svakome je da odluci da li da posluje sa ovakvim prodavcima.
Doslo je do nesporazuma,a kupac koji je na kraju kupio robu dosao je pola sata ranije ,obojica imaju isti naglasak i mislio sam da se radi o istom coveku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.