Filip/Nemanja

Pančevo

Član od: 25.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocene ali moram, jer je korisnik narucio jaknu, kada je stigla javio se posle tek par dana i odlozio da ce sin preuzeti za par dana, nakon toga prestaje da odgovara na poruke, upozoravao sam da resimo jer ne zelim da dajem negativnu ocenu i vise puta slao poruke i cekao mesec dana, totalna neozbiljnost, ne preporucujem saradnju
Moj mlađi brat se zaneo sa kupovinom, pa je u međuvremenu shvatio da nema dovoljno para za jaknu. Ja nisam ispratio tok dešavanja na kupujemprodajem, pa se sve završilo negativnom ocenom. Voleo bih da je bilo drugačije. Pozdrav.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je laptop sa polomljenim ekranom, a platio sam mu po ceni kao da je normalan kao na slikama sto je bio normalan. Cist bezobrazluk! !
Svi koji me poznaju, kao i svi koji su poslovali sa mnom, znaju da moj brat i ja nikada ne bi poslali polomljeni lap-top. Ovog istog lika smo ocenili na drugom nalogu, u pitanju je Poskok. Ni slucajno da neko nije saradjivao sa njim. Nemam komentar na ovu ocenu. Jedino sto mogu da kazem da nema pomoci ovoj drzavi zbog ovakvih.

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kad smo pricali rekao je da je mala pukotina na gitari na vratu i nesmeta u sviranju . Vrat je pukao na pola i gitara je neupotrebljiva uzalud sam bacio novce strasno
GITARA JE POSLATA ISPRAVNA,NAPOMENUO SAM DA IMA PUKOTINU NA VRATU KAO STO SE VIDELO NA SLIKAMA.NAPOMENUO SAM U POSTI DA JE LOMLJIVO I DA PAZE,GITARA JE PUKLA U PREVOZU.DA SI ME POZVAO ODMA POSLE TOGA BIH TI VRATIO PARE I ZADRZAO BI GITARU.Sta da kazem osim sramota i cuvajte se ovakvih ljudi,uvek postoji neko ko namerno hoce da vam da negativnu!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.