Filip / Radisa

Beograd

Član od: 28.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > PDA uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

I pored toga sto sam posle uplate novca cekao 9 dana da momak posalje telefon nisam hteo da dam losu ocenu. Ali sam morao kada sam konacno dobio paket. U oglasu je pisalo da sve u super stanju osim mikrofona. Ali to nisam uspeo da proverim zato sto je na telefonu iscupan konektor za punjenje i tefon uopste ne pali. Stvarno mi je zao.
Nije tacno da je nesto iscupano, telefon radi, tacno je da sam kasnio sa posiljkom iz nekih privatnih razloga ali stvarno da mi sad ovde dajete minus i slicno a nov mi je profil je mislim stvarno smesno a telefon vam je dat za 1100 dinara kome sama oprema vredi preko tako da molim vas nadjite nekog drugog ovde. Slobodno idite i prijavite me za prevaru i da vidite sta ce posle da se desi, cist bezobrazluk s vase strane.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.